Санчо: Стърлинг е учител, не обърнах внимание на Гуардиола


И. Ангелов

Санчо: Стърлинг е учител, не обърнах внимание на Гуардиола

Младата звезда на Борусия Дортмунд и Англия Джейдън Санчо сподели, че за него и новото поколение английски играчи Рахим Стърлинг е ментор. Крилото на Манчестър Сити вкара хетрик в последната победа на Англия над Чехия с 5:0, което не се бе случвало на "Уембли" от 2010-та. Санчо, който има 19-ти рожден ден утре, когато Англия излиза в Черна Гора, сподели:

"Той е страхотен играч. Показва на всички млади за какво става въпрос, и аз съм сигурен, че той ще стигне далеч в кариерата си. Аз просто съм щастлив, че делим един терен. 

"Статистиката му тази година е лудост. Радвам се за него. Той е готин. Говори с мен и Калъм за това какво да правим и да не правим и ни дава съвети. Това е много добре за нас, защото и той е от Лондон, също така. Той знае от къде идвам. Помага ми много, но не е само той. Всички карат мен и Калъм да се чувстваме на място."

Санчо коментира и думите на Пеп Гуардиола от миналата седмица, че младокът се е изплашил от предизвикателството в Манчестър Сити и е напуснал в посока Борусия Дортмунд:

"Аз не прочетох това. Това е негово мнение. Аз съм щастлив в Борусия в момента и се радвам, че играя."

  Сподели
475