Робъртсън бил готов да пътува за Казахстан на своя сметка


Н. Гавазов

Робъртсън бил готов да пътува за Казахстан на своя сметка

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън толкова много е искал да играе за Шотландия срещу Казахстан, че е предложил  да плати самолета си за Астана.

Напомняме, че тази сутрин стана известно, че Робъртсън ще пропусне стартовия мач на шотландците в квалификациите за Евро 2020 поради спешна стоматологична операция.

След като изигра всичките 90 минути за Ливърпул срещу Фулъм в неделя, Анди веднага замина с такси до "Хийтроу", защото не успя да намери лекар в Лондон, който да реши проблема му.

Пристигайки в Глазгоу, Робъртсън посети  болница "Кралица Елизабет", но и  там трябваше да изчака хирурга за  понеделник сутринта.

Според информациите, препоръчителният период за възстановяване след операцията е една седмица, но Робъртсън толкова много е настоявал да играе срещу Казахстан в четвъртък, че е помолил служителите на Асоциацията да организират индивидуален полет за него към  Астана.

24-годишният защитник дори е предложил да плати полета си от собствения си джоб, но поради медицинските и бюрократични пречки това се оказа невъзможно. Въпреки това, Анди все още може да играе срещу националния отбор на Сан Марино в неделя.

  Сподели
412