Пробвайте знак Х за България - Босна и Херцеговина


Л. Михайлов

Пробвайте знак Х за България - Босна и Херцеговина

България - Босна и Херцеговина
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 23.03.2018 г.
Час: 19:00
Съдия: Франсоа Летексие (Франция)


България приема тима на Босна и Херцеговина на стадион "Лудогорец Арена" в приятелска среща. Решението на БФС да премести мача от София в Разград може да се окаже положително, тъй като отборът ни за първи път от доста време насам ще играе пред пълни трибуни, макар и в контрола. Все пак, гостите изглеждат по-класния тим, заради клубовете, в които играят повечето им футболисти. Прогнозата на Futbol Tv и Futbolbet е за знак - Х.

Един-единствен проблем има пред Петър Хубчев за предстоящия мач. Два дни преди срещата Андрей Гълъбинов се контузи и така ще напусне лагера на "А" отбора ни.  След преглед с ехограф бе установено, че таранът на Дженоа има леко степенно разтежение на адуктор. Със здравето на играча няма да бъде рискувано, а освен това няма да бъде повикан друг футболист на негово място.

В контролните срещи е по-трудно да се предскаже титулярния състав, тъй като селекционерите правят промени, с цел - да пробват нови неща. Петър Хубчев обаче се слави с това, че не обича да прави много експерименти и залага на най-доброто, с което разполага. Така България вероятно ще изглежда по следния начин: Пламен Илиев ще е на вратата, а пред него в защита ще бъдат Васил Божиков, Петър Занев, Николай Бодуров и Страхил Попов. Пред тях ще се разчита на Ивайло Чочев, Божидар Краев, Симеон Славчев, Тодор Неделев, Ивелин Попов и Спас Делев.

Разбира се, шанс за изява ще получат и други играчи, които ще се появят в игра след почивката.

Тежките метеорологични условия притесниха селекционера на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки преди дебюта му начело на тима в контролата срещу България. Босненските национали проведоха първото си занимание на базата в Разград при отрицателни температури и мъгла, каквито ще бъдат условията и по време на мача.

В заниманието се включи и защитникът на АЕК Атина Огнен Вранеш, който се оплаква от контузия в последните дни. Не е изключено той да остане на пейката и да не се рискува с неговото здраве.

Голямата звезда на отбора - Един Джеко, вероятно ще получи съвсем малко игрово време заради молба от клубния му отбор Рома. Според информации в босненската преса ръководството на Рома помолило Просинечки да съхрани Джеко заради очаквания тежък терен и с оглед да бъде съхранен играчът за предстоящите тежки мачове на "римляните" в Серия А и четвъртфиналите в Шампионска лига срещу Барселона.


ПРОГНОЗА: БЪЛГАРИЯ - БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - България

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
13.11.2017 Приятелски срещи България 1 - 0 Саудитска Арабия
10.10.2017 СП квал. гр. A Люксембург 1 - 1 България
07.10.2017 СП квал. гр. A България 0 - 1 Франция
03.09.2017 СП квал. гр. A Холандия 3 - 1 България
31.08.2017 СП квал. гр. A България 3 - 2 Швеция


Последни 5 срещи - Босна и Херцеговина

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
01.02.2018 Приятелски срещи Мексико 1 - 0 Босна и Херцеговина
10.10.2017 СП квал. гр. H Естония 1 - 2 Босна и Херцеговина
07.10.2017 СП квал. гр. H Босна и Херцеговина 3 - 4 Белгия
03.09.2017 СП квал. гр. H Гибралтар 0 - 4 Босна и Херцеговина
31.08.2017 СП квал. гр. H Кипър 3 - 2 Босна и Херцеговина


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
20.08.2008 Приятелски срещи Босна и Херцеговина 1 - 2 България
  Сподели
221