Цървена звезда ще постигне целта си срещу Лудогорец


FUTBOL-TV

Цървена звезда ще постигне целта си срещу Лудогорец

Цървена звезда - Лудогорец
Стадион: "Райко Митич", Белград
Дата: 25.11.2021г.
Час: 19:45 ч.
Съдия: Хосе Мария Санчес (Испания)


Лудогорец гостува на сръбския гранд Цървена звезда в среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани имат само една спечелена точка, но слабото представяне и на другите отбори им дава шанс за класиране напред. Все пак сърбите са фаворити в мача и прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Многото проблеми, които българският шампион Лудогорец има преди гостуването на Цървена звезда в Белград, принудиха старши треньора Станислав Генчев да качи четирима футболисти от дублиращия тим в самолета за сръбската столица. Двама от тях са Дамян Христов и Димитър Митков, които често попадат в първия отбор. Стражът пътува всеки мач с разградчани, а нападателят дори има записани минути в Европа.

Другите двама футболисти отбаче имат шанс да направят дебют в евротурнирите. Това са защитникът Тихомир Димитров и халфът Хюсеин Кельовлуев. Мачът в Белград пропускат Алекс Сантана, Сисиньо, Жозусе Са и Антон Недялков. Каули и Марин не са картотекирани. Добрата новина за Генчев е завръщането на Кирил Десподов, който пропусна загубата в първенството от ЦСКА 1948.

"Алекс Сантана, Сисиньо, Антон Недялков пропускат мача, Каули и Марин не са картотекирани, Жозуе Са също е контузен. Десподов вече е с нас. Това е групата. Имаме няколко момчета от втория отбор, които ще се присъединят към нас“, заяви Станислав Генчев.

Нападателят на Цървена звезда Александър Катай заяви пред kurir.rs, че всички в отбора са наясно от важността на мача с Лудогорец утре и ще дадат максимума, за да постигнат желания резултат.

"Осъзнаваме важността на мача срещу Лудогорец и ще дадем всичко от себе си, за да върви добре играта, с резултата и да се радваме след мача. Няма да играем пред пълни трибуни, но не е за първи път. Ще имаме подкрепата на деца, които бяха феноменални срещу Кайрат, когато победихме с 5:0", казва Катай.

На мача между Цървена звезда и Лудогорец ще бъдат допускани не само деца, но и възрастни. Както е известно, "звездашите" са наказани с един двубой без публика заради ексцесиите по трибуните на домакинството с Мидтиланд (0:1). Тогава пострада един от съдиите, както и кондиционният треньор на сърбите - Федерико Паночини.

Вчера Цървена звезда покани момчета и момичета от началните и спортните училища да дойдат на мача срещу Лудогорец от Лига Европа. Входът е безплатен, допускат се деца под 14 години, а на всеки седем ученици се допуска един възрастен придружител. Така че, наред с децата по трибуните, ще има и възрастни. Звезда вече игра този сезон само с присъствието на деца - срещу казахстанския шампион Кайрат.

 

ПРОГНОЗА: ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
420