Върба: Искам в групите да ни се падне един шотландски отбор


FUTBOL-TV

Върба: Искам в групите да ни се падне един шотландски отбор

Треньорът на Лудогорец Павел Върба обяви, че е успехът в Минск е за целия клуб. Той обяви, че вече мисли за групите в Лига Европа. Върба дори си пожела шотландски отбор.

"Такива плейофни мачове са много тежки. Беше очевидно, че първото полувреме и двата отбора играха внимателно. През втората част бяхме активни, вкарахме два гола, имахме и късмет", добави той. "Важно е, че ще играем в групите на Лига Европа. Пожелавм си фенове на стадиона", заяви Върба.

"Винаги съм спокоен. Но по време на двубоите не съм особено спокоен. Домакините имаха положение, което Пламен спаси. След това имахме няколко добри ситуации, които можехме да ги изиграем по-добре. От това се възползва противникът, който можеше да ни накаже, но Пламен се намеси", добави Върба.

"Имаме много добри футболисти. Трудно ми е определям стартовия състав, тъй като имам богат избор. Знаех, че имам играчи на скамейката, които като влязат ще ни помогнат, така и стана", заяви треньорът на "орлите".

"Това е успех на целия отбор, на целия клуб. Ако бяхме играли с друг противник, нещата можеха и да са други. Това е отплата за Лудогорец, който 10 години функционира по чудесен начин", заяви още Върба.

"Доста играчи си заминаха, доста дойдоха. Има обновяване на отбора. Трябва да сме концентрирани и в Европа, така и във вътрешното първенство", заяви още Върба.

"Когато дойдох в Лудогорец, получих награда да играем срещу Интер. Ще бъде хубаво ако срещнем такъв отбор в турнира и то напролет. Искаме да излезем от групите", добави треньорът на "орлите".

"Пожелавам си да се падне един шотландски отбоп поне. Никога не съм се изправят срещу такъв отбор", добави Върба.

  Сподели
137