ЦСКА пристигна в Базел, посрещнаха ги ловци на автографи (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА пристигна в Базел, посрещнаха ги ловци на автографи (видео)

Отборът на ЦСКА пристигна в Базел, облечен стилно в официалните си костюми за мачовете в европейските клубни турнири, и веднага след това се настани в четиризвездния хотел Мариот. Швейцария посрещна червените с безоблачно небе и слънчево време при температура на въздуха около 11 градуса.

Няколко колекционери на автографи причакаха играчите на ЦСКА на пристигане на летището край Базел. Предварително подготвени стари фотографии изненадаха вратаря Димитър Евтимов, доскорошният национал на Австралия Томи Юрич, както и бившият футболист на Ювентус - Стефано Белтраме. Търсени бяха и Петър Занев, Юнус Санкаре и Жул Кейта.

Най-голяма бе опашката от събирачи на подписи пред Димитър Пенев. Той дори се учуди на стари свои фотоси още като играч на ЦСКА и България. Бившият селекционер на националноя ни тим Пламен Марков, който в момента работи при "армейците" също се спря, за снимки и автографи.

Старши треньорът Стамен Белчев взе със себе си всички футболисти, включително и тези, които все още се възстановяват от контузии. Настроението в тима е приповдигнато и момчетата са уверени, че са напълно готови за поредната голяма европейска битка.

Днес в 19:30 часа (българско време) наставникът на българите Стамен Белчев ще даде пресконференция на стадион "Санкт Якоб Парк", а веднага след нея отборът ни ще направи и официалната си тренировка преди утрешния сблъсък за влизане в групите на Лига Европа срещу Базел, който започва в 21:30 часа (българско време).

  Сподели
117