И без Златан - Милан продължава напред в ЛЕ (видео)


FUTBOL-TV

И без Златан - Милан продължава напред в ЛЕ (видео)

Милан се класира за плейофите в Лига Европа, след като победи у дома норвежския Бодьо/Гминт с 3:2 в двубой от третия предварителен кръг на надпреварата. Часове преди началото на мача стана ясно, че звездата на “росонерите" Златан Ибрахимович е с коронавирус и бе изолиран. Въпреки това "росонерите" се поздравиха с успеха.

В 15-ата Хауге проби по левия фланг и подаде на Юнкер, който откри резултата в полза на гостите. Тяхната радост не трая дълго, защото минута по-късно Чалханоглу шутира от границата на наказателното поле и изравни за "росонерите".

След половин час игра Лоренцо Коломбо вкара втори гол за Милан. Младокът, който започна за първи път като титуляр за “росонерите", засече на далечната греда подаване на Чалханоглу и на празна врата вкара първия си гол за Милан.

В 51-ата минута Кастийехо центрира от ъглов удар към границата на наказателното поле, откъдето Чалханоглу намери топката от въздуха и направи 3:1.

Норвежците обаче не се предадоха и само пет минути по-късно Хауге върна едно попадение с топовен изстрел отдалече. В 63-ата влезлият като резерва Даниел Малдини прати топката в противниковата мрежа, но се оказа, че е бил в засада. До края имаше още положения, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136