Стамен Белчев: През цялото време чувахме подкрепата на феновете


FUTBOL-TV

Стамен Белчев: През цялото време чувахме подкрепата на феновете

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след победата с 1:0 над БАТЕ Борисов, че спазването на дисциплината днес е било ключовото за успеха, който прати "червените" в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Белчев призна, че през цялото време са чували феновете на тима. Ултрасите се бяха събрали да гледат мача на видео стена, която бе издигната в Борисовата градина, в близост до стадион "Българска армия".

"Бяхме добре разучили силните и слабите страни на БАТЕ. Солиден отбор. Днес успяхме с много дисциплина, през повечето време контролирахме мача. Мога да отлича колектива днес. Със сигурност в центъра им беше тежко, но аз съм доволен от всички, не само от полузащитниците. От целия отбор. От себераздаването им", каза Белчев.

"От Черно море до днес имаше пет дни, докато до мача с Лудогорец в неделя имаме три дни. Ще се опитаме да ги възстановим. Нямаме извинения, ако искаме да играем в Европа, трябва да можем да играем през три дни", сподели още треньорът на ЦСКА.

"За мен БАТЕ е много добър отбор. Мисля, че те не са зависими само от двамата, които са заразени с коронавирус", добави Белчев. 

"През цялото време чувахме феновете и футболистите знаеха за подкрепата, за което им благодаря от мен и от целия отбор. Надявам се така да продължим и занапред и да имаме поводи за радост.

Лесни противници в Европа няма. Ние се убедихме в това и в предния мач със Сайрънс. Нека мине мачът с Лудогорец, тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири. Във всички положения няма да ги подценим, защото този мач ще ни изпрати на плейоф за влизане в групите", завърши треньорът на "червените". 

  Сподели
100