Левски отново стана за смях на цяла Европа - сините отпаднаха от Вадуц (видео)


FUTBOL-TV

Левски отново стана за смях на цяла Европа - сините отпаднаха от Вадуц (видео)

Левски отпадна още в първия предварителен кръг на Лига Европа. "Сините" се наложиха с 3:2 над ФК Вадуц, но заради загубата с 0:1 в първата среща - хората на Делио Роси отпадат от надпреварата.

Колибали даде аванс на гостите в 25-ата минута, разписвайки се с далечен удар. В 29-ата минута Яблонски центрира и топката кацна на горната греда на Вадуц. Сержиу Буш изравни в 35-ата минута, а асистенцията бе за Обертан.

На почивката треньорът на Левски Делио Роси направи изненадваща смяна, след като в игра се появи Мартин Полачек. Вратарят направи дебют за "сините", влизайки на мястото на Митрев, а капитанската лента беше дадена на Горанов.

Белаид донесе пълен обрат в 53-ата минута, но в 55-ата минута Тадич изравни и развали задаващото се настроение на феновете на "Герена". В 73-ата минута резервата Костов направи невероятен пропуск с глава, като от три метра стреля в ръцете на вратаря

Буш пропусна дузпа в 75-ата минута. От повторението обаче се видя, че румънецът по скоро е симулирал при ситуацията за наказателния удар, но в крайна сметка до гол от тази ситуация не се стигна. Пет минути преди края Кабрал се разписа и върна надеждите на феновете, но до нов гол не се стигна. В самия край на мача съдията изгони Слави Костов и той напусна игра малко преди последния съдийски сигнал. Така Левски записа нова срамна страница в историята си в евротурнирите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
464