Лудогорец ще стигне до утешително равенство срещу Милан


Л. Михайлов

Лудогорец ще стигне до утешително равенство срещу Милан

Милан - Лудогорец
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 22.02.2018 г.
Час: 22:05 ч.
Съдия: Алберто Ундиано Майенко (Испания)



Милан посреща Лудогорец в Милано в реванш от 1/16-финалите в тунира Лига Европа. Първата среща в Разград завърши с категорична победа - 3:0 за "росонерите". Все пак от българския тим заявиха, че имат желание да се представят достойно срещу своя именит съперник, докато наставникът "червено-черните" Дженаро Гатузо ще направи редица промени в състава си. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров планира да излезе без типичен нападател в срещата-реванш с Милан. Румънският централен нападател Клаудиу Кешеру е наказан и за реванша, а полското ново попълнение Шверчок не впечатли особено в първата среща с "росонерите". Тогава той бе заменен на почивката от Вандерсон, а в последния двубой със Славия от шампионата остана резерва. Така ще е и на "Сан Сиро". Още по време на подготовката, Херо на няколко пъти заяви, че въпреки головете, полският талант все още не е напълно готов.

Колебанието на Димитров е на кого да повери атаката в Милано. За позицията на фалшива деветка той ще избира между Лукоки и Мисиджан, като фаворит е първият. Вандерсон се завръща на лявото крило. С Лукоки на върха на атаката, Херо излезе в реванша със Судува (0:0) от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Без типичен нападател Лудогорец победи Брага в Португалия с 2:0, като Димитров заложи на схема с трима в защита.

Добрата новина за Херо е, че след наказания на левия бек пак ще е Натанаел, а контузията на десния Сисиньо не се оказа толкова тежка и той също ще е на линия. Аут заради травма обаче най-вероятно ще е Лукас Саша.

"След такава загуба от Милан, която беше незаслужена, имаше психически срив в нашите футболисти, но е хубаво, че излязохме с чест от мача срещу Славия и успяхме да спечелим. Тази седмица е изключително важна за нас. Трябва да се представим достойно и с чест в Милано, а след това ни предстои гостуване на Ботев“, заяви Димитър Димитров.

Както вече стана дума - треньорът на Милан Дженаро Гатузо ще направи редица промени в състава си за мача с Лудогорец. Специалистът възнамерява да смени повече от половината състав, който извоюва комфортния резултат в първата среща. Така на пейката ще седнат Бонучи, Калабрия, Билия, Бонавентура, Сусо и Чалханоглу. Тези играчи ще получат малко почивка преди важния мач с Рома за първенство. На техните места по всяка вероятност ще се появят Антонели, Сапата, Монтоливо, Локатели, Андре Сила и Борини.

"Няма да подценим съперника. Не искам да оставям нищо на случайността. Лудогорец е много бърз, трябва да внимаваме с тях", коментира Гатузо преди реванша.


ПРОГНОЗА: МИЛАН - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Милан
(Италия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
18.02.2018 Серия А Милан 1 - 0 Сампдория
15.02.2018 ЛЕ 16-финали Лудогорец Разград 0 - 3 Милан
10.02.2018 Серия А СПАЛ 0 - 4 Милан
04.02.2018 Серия А Удинезе 1 - 1 Милан
31.01.2018 Купа на Италия Милан 0 - 0 Лацио


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
18.02.2018 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 4 - 1 Славия
15.02.2018 ЛЕ 16-финали Лудогорец Разград 0 - 3 Милан
03.02.2018 Приятелски срещи Арсенал Тула 0 - 1 Лудогорец Разград
31.01.2018 Приятелски срещи Лудогорец Разград 2 - 0 Иртиш Павлодар - - -
29.01.2018 Приятелски срещи Лудогорец Разград 3 - 1 Балтика Калининград


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
15.02.2018 ЛЕ 16-финали Лудогорец Разград 0 - 3 Милан
  Сподели
225