Собственик на агенция: Роналдо обичаше момчета


Н. Гавазов

Собственик на агенция: Роналдо обичаше момчета

Известният собственик на агенция за VIP запознанства Питър Листерман заяви, че е имал отношение към изграждането на звездната двойка от португалския футболист Кристиано Роналдо и модела от Русия Ирина Шейк. 62-годишният Листерман, който започва своята дейност още по време на СССР  е известен с връзките си с руски олигарси и световни величия от шоу-бизнеса. Според негови признания, той е набирал момичетата за агенцията си от Русия, Украйна и Казахстан. Шейк е една от тези девойки.

"Запознанството на  Роналдо с Шейк? Да, това бе моя работа. Той просто се нуждаеше от прикритие, Роналдо обичаше момчета. Това бе връзка за пред хората, за красота. Ирина се нуждаеше от популярност, от вниманието на феновете, които обичаха Роналдо, а той трябваше да не разочарова феновете си, да показва, че обича жените.

Между Роналдо и Шейк нямаше нищо. Може би, но случайно или наистина, те най-вече играеха роля. Но получих много пари, това е добре.

От 40 години се занимавам с този бизнес, от 40 години се опитвам да разбера психологията на жените и признавам, че все още не съм разбрал тази планета", заяви Листерман.

По-късно Питър добави, че средната комисионна в такива случаи е 100 000 долара. Също така Листерман призна, че е имало девойки, които не са се продавали и срещу огромни суми, от порядъка на 10 милиона долара. Според бизнесмена, около 10% от момичета са неподкупни.

Напомняме, че Роналдо и Шейк се срещаха в продължение на пет години - от 2010 до 2015 година. Веднага след раздялата им френската версия на Eurosport излезе с поредица от материали, в които се твърдеше, че Кристиано е хомосексуалист, а връзката му с Ирина е за пред публиката. Според медията, рускинята е получила няколко милиона евро за ролята, а също така е подписала договор за конфиденциалност, който е в сила до 2090 година.

По-късно в белгийската преса се появи информация за връзка на  Роналдо с известния ММА -боец Бадр Хари. Според различни източници, двамата са се срещали не в Холандия, където е родом боецът, а в Мароко, откъдето са корените на Бадр. Журналистът Даниеле Риоло разкри, че срещите между двамата са били 3-4 пъти в месеца във вила, която Роналдо е купил на партньора си. По-късно Риоло потвърди, че отношенията между Роналдо и Бадр са прекратени след запознанството на боеца с президента на Чечня Рамзан Кадиров и отдаването му на исляма. Това се е случило в края на 2016 година, когато боецът подписва договор с организацията GLORY.

  Сподели
238