Юве ще удари Рома в Торино


И. Ангелов

Юве ще удари Рома в Торино

Ювентус - Рома
Стадион: Алианц
Дата: 17.10.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Късен победен гол от Мануел Локатели донесе победата на Ювентус в дербито с Торино, като в последния кръг беше постигната и първата суха мрежа от месец март в лигата.

Рома се справи последно с Емполи с 2:0 и така се задържа на четвъртата позиция в таблицата. С 15 точки тимът е 3 позиции над "Старата госпожа" в момента. Двата тима имат по 2 загуби в кампанията, но "вълците" водят с 5 срещу 3 победи след слабия старт на Юве тази година.

Откъм състави, при домакините Алваро Мората е контузен, а Адриен Рабио има коронавирус. Артур и Дибала са на линия след последните проблеми. 

При гостите липсват Смолинг и Спинадзола. Тами Ейбрахам вероятно ще е в състава въпреки малката травма от мача с Унгария.

Ювентус има 11 победи в последните 12 мача у дома с Рома. С 3 поредни победи в Серия А тимът ще е уверен, че лошата форма е в миналото. Тактическата битка между Макс Алегри и Жозе Моуриньо също заслужава да се коментира. Вероятно е домакините да доминират във владението, докато гостите разчитат на бързи контри.

Прогноза: Ювентус - Рома 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Рома (Жозе Моуриньо)
 
Патрисио
   
Манчини
Ибанез
Карсдорп
Калафиори
Кристанте
Верету
Дзаниоло
Пелегрини
Мкхитарян
Шомуродов
Кен
Киеза
Бернардески
Куадрадо
Локатели
Бентанкур
Сандро
Шилио
Киелини
Бонучи
   
Шчесни
 
Ювентус (Макс Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Рома 1:0

  Сподели
412