Аталанта може да спре Интер


И. Ангелов

Аталанта може да спре Интер

Интер - Аталанта
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 08.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Интер не игра на най-високо ниво през седмицата, но разчиташе на индивидуалната класа на отделни имена за да достигне до 2:1 над Парма и така да поведе класирането с 6 точки на върха.

Аталанта се посъживи в новата година и тимът потвърди това в последния кръг след погром с 5:1 над Кротоне. С 4 победи в Серия А поред гостите се покачиха до третото място, само на 4 точки от Милан и 10 от върха. Само Аталанта може да се мери по форма от последните срещи с лидера, като изглежда това е пряк сблъсък за челните позиции с голямо значение за финалното класиране.

Откъм здраве, и двата тима почти нямат проблеми. Антонио Конте не може да разчита само на Стефано Сенси. Лаутаро Мартинез ще се върне в състава след като бе резерва последно, и това ще стане на мястото на Алексис Санчез, който вкара и двата гола през седмицата.

Мартен де Роон се връща след наказание за гостите, като тук само Ламерс и Сутало са с травми. 

Интер спечели последните си 9 мача у дома в Серия А. В последните 6 от тях тимът и вкара поне по 2 гола на всеки съперник. Аталанта запази вратата си суха в последните 3 мача на гости, като също в последните 3 кръга вкара поне по 2 пъти на всеки съперник.

Очаква се зрелищен двубой между двата най-силни отбора в лигата в момента. От последните 6 мача между тези отбори видяхме 4 равенства, което може да подскаже и изхода от срещата.

Прогноза: Интер - Аталанта 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Голини
   
Толой
Ромеро
Джимсити
Маехле
Роон
Фройлер
Госенс
Песина
Муриел
Сапата
Лаутаро
Лукаку
Перишич
Ериксен
Брозович
Барела
Хакими
Бастони
Врий
Шкриниар
   
Ханданович
 
Интер (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Интер - Аталанта 2:2

  Сподели
466