Милан среща Аталанта в подходящ момент


И. Ангелов

Милан среща Аталанта в подходящ момент

Милан - Аталанта
Стадион: Сан Сиро
Дата: 23.01.2021 г.
Час: 19:00 ч.

След като загуби от Ювентус, Милан се подобри с две победи и остана с 3 точки предимство на върха пред Интер, като последно на гости на Каляри Златан Ибрахимович се прояви за нов успех с 2:0. 

Аталанта трябваше да играе през седмицата, и след нулевото равенство през миналия уикенд, в сряда тимът направи само 1:1 на гости на Удинезе, като изглежда головете намаляха в отбора, а това бе отличителната черта на тима миналата година. Двете поредни равенства оставиха гостите на точка извън топ 4, където са амбициите на феновете.

Откъм състави, Милан има известни проблеми след като Романьоли и Салемакерс са с наказания. Контузени са Бенасер и Габиа, а с коронавирус ще липсва Чалханоглу. Добрите новини са, че Тио Хернандез, Анте Ребич и Раде Крунич няма да се изолират.

При гостите Марио Пасалич продължава да липсва, докато Алехандро Гомес получи позволение да напусне клуба и може би няма да участва повече. През седмицата почивки получиха Сапата, Джимсити, Госенс и Иличич, които ще се върнат в игра.

Милан вкара поне по 2 гола в 19 от последните 20 кръга в Серия А. Домакините избегнаха загубата в 29 от последните 30 кръга. Аталанта няма загуба в 9 кръга и не загуби нито веднъж в последните 6 визити срещу Милан. Очаква се атрактивен двубой и вероятно голово равенство, макар везните да са малко повече в полза на домакините.

Прогноза: Милан - Аталанта 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Голини
   
Толои
Ромеро
Джимсити
Хатебур
Рон
Фройлер
Госенс
Пешина
Сапата
Иличич
Ибрахимович
Леао
Диаз
Кастилехо
Кеси
Тонали
Хернандез
Калабриа
Кяер
Киатенгва
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Аталанта 1:1

  Сподели
313