Анонс на 2-ри кръг от Серия А - неделя и понеделник


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А - неделя и понеделник

Специа - Сасуоло
Дата: 27.09.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Специа на Винченцо Италиано още преди старта на сезона е основен фаворит за изпадането в Серия Б на Италия. Надеждите на тима са да шокира всички очаквания, и желанието за това е видно с активен трансферен прозорец от този отбор. 

Сасуоло надигра, но не успя да победи Каляри в последния уикенд, като ще се надява този път да покаже повече съсредоточеност в предни позиции. Бога и Магнанели остават контузени в лагера на гостите.

Терзи и Маджоре са с наказания при домакините. Специа загуби последните 4 срещи със Сасуоло от статистическа гледна точка, поради което се очаква това да продължи.

Прогноза: Специа - Сасуоло 0:2

 

Верона - Удинезе
Дата: 27.09.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Верона спечели служебно срещу Рома в първия кръг заради нередовен играч за "вълците", но в изигран нулев двубой тимът не се представи лошо във второто полувреме. 

Удинезе все още няма официална среща този сезон, но Секо Фофана напусна клуба и така в средата на терена Родриго де Пол ще трябва да поема повече отговорности. Ларсен и Мандрагора са контузени преди старта на сезона за гостите.

Удинезе няма загуба в последните 7 мача с Верона във всички турнири. Верона не успя да спечели 9 от последните 10 мача в лигата, поради което не се очаква успех за домакините.

Прогноза: Верона - Удинезе 0:0

 

Наполи - Дженоа
Дата: 27.09.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Двата отбора в тази двойка ще търсят вторите си победи за сезона, след като на старта победиха Парма и Кротоне съответно. Дженаро Гатузо даде шанс на Виктор Осимхен в нападение, но тимът заигра по-добре когато той напусна игра, докато за Дженоа впечатлиха Давиде Дзапакоста и Паоло Джилионе.

Откъм състави, при Наполи липсва Малкюй. Очаква се Мерет, Руи и Осимхен да стартират. При гостите Касата и Перин са с проблеми. Очаква се дебют да направи Марко Пяца след като той вкара като резерва в неделя.

В последните 16 мача между тези отбори Наполи не загуби. Наполи спечели 6 от последните 7 домакинства в лигата. Очаква се добрите резултати да продължат.

Прогноза: Наполи - Дженоа 2:1

 

Кротоне - Милан
Дата: 27.09.2020 г.
Час: 19:00 ч.

В първата си среща от завръщането в елита на Италия, Кротоне получи тежка загуба от Дженоа за добре дошли. Задачата срещу Милан ще е дори по-тежка във втория кръг. 

Милан стартира убедително срещу Болоня, но Златан Ибрахимович ще липсва известно време след като получи диагноза коронавирус. Освен него контузени са Дуарте, Романьоли, Мусачио и Конти.

При домакините Еванс е с наказание, а с травми ще липсват Ривиере, Джилиоти, Бенали и Куомо. 

Милан няма загуба в 13 поредни кръга в лигата. В 12 от тях тимът вкара поне по 2 гола. В последните 5 мача с Кротоне, Милан не загуби. 

Прогноза: Кротоне - Милан 0:2

 

Болоня - Парма
Дата: 28.09.2020 г.
Час: 21:45 ч.

И двата тима на старта загубиха с по 2 гола и не показаха нищо в нападение. В случая обаче се касае за местно дерби, изпълнено с исторически и културни обстоятелства, и в тези срещи формата обичайно няма значение.

Домакините са в перфектно здраве, като само Мичел Дайкс е наказан. Гари Медел се връща от наказание и ще застане в средата на терена до Шоутен. При гостите с травми са Педзела, Скодзарела, Жервиньо и Галиоло. 

В 10 от последните си 12 мача Парма допусна поне по 2 пъти във вратата си. Болоня вкара поне по 2 гола в последните 3 мача между тези отбори.

Прогноза: Болоня - Парма 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223