Анонс на 38-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 38-ми кръг от Серия А

Бреша - Сампдория
Дата: 01.08.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Бреша очаквано загуби от Лацио с 2:0 на гости в Рим в последната среща и тимът е непоклатим на 19-ата позиция в класирането в последния кръг. 

Сампдория също загуби с 4:1 от Милан, но спасението тук е гарантирано с 41 точки за сезона. В този отбор контузени остават Ферари и Екдал, но и Березински е наказан за последната среща от кампанията. 

Бреша не успя да спечели в 20 от последните 22 кръга в Серия А. Сампдория загуби 3 поред, но с показаната игра трябваше да има по-добри резултати в тези срещи. Последните 3 срещи между тези два отбора бяха спечелени от Сампдория. Гостите вкараха поне по 2 гола в последните 4 поредни кръга.

Прогноза: Бреша - Сампдория 1:2

 

Ювентус - Рома
Дата: 01.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

През седмицата Ювентус изненадващо загуби от Каляри, но това няма да попречи на празненствата за титлата. След като тя бе гарантирана резултатите в момента не са много важни, а наближава и завръщане в Шампионска лига, за където трябва да има отпочинали играчи.

Рома се справи с Торино с 3:2 в последния кръг и също трябва да мисли за Европа. В тима няма много проблеми и само Миранте, Пелегрини и Сантон са с травми.

При домакините проблемите са доста. Наказан е Миралем Пянич, а с травми са Дибала, Коста, Де Шилио, Данило и Кедира. Маурисио Сари заговори, че има шанс и да предпочете играчи от младежката формация на клуба за съхранение на силите преди ШЛ.

Ювентус няма загуба в последните 39 домакинства в Серия А. "Старата госпожа" спечели последните 10 мача срещу Рома. В последните 12 домакинства Юве вкара поне по 2 гола на всеки свой съперник в лигата. В случая обаче Рома е отборът, който трябва да подобрява класирането си. Предполага се, че мотивацията след спечелената титла няма да е огромна за домакините.

Прогноза: Ювентус - Рома 0:1

 

Аталанта - Интер
Дата: 01.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта обърна Парма през седмицата за да спечели нови 3 точки в битката за второто място зад Ювентус.

Интер също се справи с Наполи с 2:0 у дома и набра скорост за един двубой, който се очертава като изключително зрелищен. Само 1 точка разделя третото място на Интер с това на противника. Аталанта пък ще иска да достигне до 100 вкарани гола в кампанията.

В съставите няма много проблеми. При домакините Иличич и Паломино получиха травми, а за гостите ще липсват Сенси и Весино.

Аталанта спечели последните си 7 домакинства в лигата. Интер запази суха мрежа в последните 3 кръга. Като гост тимът от Милано няма загуба 7 поредни мача.

Прогноза: Аталанта - Интер 2:2

 

Милан - Каляри
Дата: 01.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Милан продължава да впечатлява с формата си и последно отнесе и Сампдория с 4:1. 

Каляри пък изненада Ювентус и спечели у дома си с 2:0 над шампиона. В състава на гостите има и доста проблеми, поради което резултатът бе дори по-впечатляващ.

При Милан наказан е Анте Ребич, а с контузии ще липсват Романьоли, Конти и Мусачио. За гостите наказан е Марко Рог, а контузени са Наинголан, Сигарини, Пелегрини и Паволети.

Милан спечели последните си 14 домакинства срещу Каляри. В 10 от последните 11 кръга Милан вкара поне по 2 гола на всеки съперник. В лигата тимът няма загуба 11 кръга и се очаква да продължи формата си.

Прогноза: Милан - Каляри 2:1

 

Наполи - Лацио
Дата: 01.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи ще завърши сезона на седмата позиция заради последната загуба от Интер.

Лацио обаче има шанс да попадне на второ място при определени обстоятелства и този мач е важен за тима, както и за Интер и Аталанта, които са един срещу друг по-рано. Тимът разчита много на Чиро Имобиле, който сега се намира на 1 гол от това да достигне рекорда по голове в лигата за сезон, който направи Игуаин през 2016 г.

За Наполи отсъства само Костас Манолас, като Мертенс е под въпрос. При гостите Лейва, Лулич и Раду са контузени.

В последните си 8 домакинства в лигата Наполи вкара поне по 2 гола. Срещу Лацио Наполи спечели в 6 от последните 7 двубоя. Лацио вкара поне по 2 гола в 3 поредни кръга и ще направи всичко за да помогне на Имобиле да спечели Златната обувка в Италия и Европа.

Прогноза: Наполи - Лацио 1:2

 

СПАЛ 2013 - Фиорентина
Дата: 02.08.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Спал отново загуби и от Верона в сряда вечер, докато Фиорентина бе вдъхновена за победа с 4:0 над Болоня от хетрик на Чиеса.

Бериша, Чери и Флокари са контузени за домакините, докато Гедзал е с наказание за гостите. С травми за Фиорентина са Драговски и Бенаси. 

Спал загуби 7 от последните 8 кръга. В 9 от последните 10 тимът получи поне по 2 гола във вратата си. Фиорентина спечели последните 3 срещи между тези отбори, като потвърди мениджъра Ячини и за догодина. Той ще иска тимът да завърши в горната половина с добър резултат.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Фиорентина 0:2

 

Болоня - Торино
Дата: 02.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Болоня получи 4 гола от Фиорентина в последния кръг, докато Торино получи 3 от Рома, и двата тима бяха победени за да заемат съответно 12-то и 16-то място в класирането.

Томиясу, Бани и Крейци са контузени за домакините, докато при гостите наказани са Лянко и Мейте, докато с травми липсват Басели, Идзо и Де Силвестри.

Торино няма победа в последните си 9 гостувания. Домакините все още могат да попаднат в горната половина на таблицата, което трябва да ги мотивира в последния ден на сезона.

Прогноза: Болоня - Торино 2:1

 

Сасуоло - Удинезе
Дата: 02.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло разби Дженоа с 5:0 през седмицата, докато Удинезе поведе и позволи на Лече пълен обрат до 2:1.

Бога, Мюлдур, Дефрел, Романя, Кирикеш и Обианг са аут за домакините. При гостите ще липсват Мандрагора, Нуйтинк и Жажало. 

В 5 от последните 6 кръга у дома Сасуоло вкара поне по 3 гола на съперниците си. Капуто и Берарди са в страховита форма когато не са контузени и вероятно ще донесат нова победа на домакините.

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 2:1

 

Лече - Парма
Дата: 02.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Лече успя с късен гол да спечели над Удинезе и заедно със загубата на Дженоа това означава финална възможност на домакините да се спасят от изпадане. В момента тимът заема 18-тото място и математически все още е в играта за спасение.

Парма е в средата на таблицата и няма за какво да се бори, което може и да означава, че тимът ще направи услуга на затруднения си опонент. В лагера на гостите Куцка е наказан, а с травми са Корнелиус, Хернани и Бругман.

Паз е наказан за домакините, Деиола и Розетини са контузени, а под въпрос са още Лападула и Манкосу. 

Лече вкара поне по 2 гола в последните 3 кръга и изглежда ще търси спасението до края. 

Прогноза: Лече - 2:0 Парма

 

Дженоа - Верона
Дата: 02.08.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа загуби в последната седмица и така на 17-ата позиция в таблицата тимът трябва да се бори с всички сили за спасението до края на кампанията. Тимът знае, че Лече също ще даде всичко за да постигне максимума в своя двубой, поради което най-малко домакините трябва да повторят резултата на прекия си съперник.

Верона няма реални цели за постигане в последния кръг, тимът се намира на 9-то място и може да достигне до 8-мо при победа. 

Домакините имат нужда от победа без оглед резултатите на Лече. В случай че верона се цели по-високо обаче това може да е проблем.

Прогноза: Дженоа - Верона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
352