Анонс на 31-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг от Серия А

Лече - Лацио
Дата: 07.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Лече вече допусна 70 гола в лигата след поредното поражение с 4:2 от Сасуоло в последния кръг. Тимът се намира на 18-ата позиция в таблицата със само 25 точки  за момента, далеч от надеждите за спасение в елита на Италия.

Лацио загуби от Милан с 3:0 в последния кръг и получи втора загуба в последните 4 кръга, което е огромен удар по амбициите за титлата и битката с Ювентус на върха, след като лидерът е безпогрешен в последните седмици. Тежката загуба със сигурност е наранила и увереността на играчите в състава.

Лече има доста проблеми след като Тачтсидис е наказан, а с травми липсват Деиола, Дел'Орко, Майер, Лападула, Розетини и Мечариело. При Лацио с проблеми от здравословен характер са Милинкович-Савич, Кореа, Фелипе, Лулич и Марусич.

Лацио спечели 8 от последните си 10 гостувания в Серия А. Лече загуби в 6 кръга поред. Лацио спечели последните 3 срещи с Лече и се очаква статуквото да продължи.

Прогноза: Лече - Лацио 0:3

 

Фиорентина - Каляри
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Фиорентина успя да вземе точка на гости в Парма в последния кръг, благодарение на два гола от Ерик Пулгар.

Каляри очаквано загуби у дома с 10 души срещу атакуващата машина Аталанта, която изненада, вкарвайки само 1 гол в този мач.

Педзела е наказан за домакините, докато Куаме остава с контузия. Карбони е с наказание при Каляри, с травми са Паволети, Чепители и Перейро.

Фиорентина не успя да спечели в 10 от последните си 11 домакинства в Серия А. Каляри пък не спечели в 9 от последните 10 мача като гост в лигата. И двата тима се борят да достигнат психологическата граница от 40 точки, като гостите са на 1, а домакините на 6 разстояние, което трябва да ги мотивира.

Прогноза: Фиорентина - Каляри 1:0

 

Дженоа - Наполи
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

В последния кръг Дженоа изоставаше с два гола от Удинезе, но се добра до равенството, докато Наполи излезе срещу Рома и успя да се изравни с "вълците" в таблицата след късна победа и добър гол на Инсине.

Откъм състави, при домакините само Иван Радованович е с контузия, а при гостите наказани са Кулибали и Деме, докато с травми остават Малкюи и Оспина. 

Наполи няма загуба в последните 15 мача с Дженоа във всички турнири. Дженоа загуби последните си 3 домакинства, но тимът се намира само на 2 точки от опасната зона, което трябва да е голяма мотивация за поне равенство. Гостите са тежките фаворити и ще преследват точките в битката за петата позиция.

Прогноза: Дженоа - Наполи 1:2

 

Болоня - Сасуоло
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Болоня шокира Интер в неделя след страхотен обрат при изоставащ резултат, и спасена дузпа, което със сигурност е дало увереност на играчите за надграждане над 9-ата позиция в класирането.

Сасуоло е 10-ти, само на точка назад, и формата в последния кръг бе продължена с победа с 4:2 над Лече. Сасуоло спечели първата среща в кампанията срещу Болоня с 3:1, като тимът ще очаква домакините да са готови за отмъщение.

Роберто Сориано е наказан за домакините, с травми липсват Поли, Сантандер и Олсен. При гостите наказан е Джуричич, а контузени - Обианг и Романя.

Сасуоло вкара поне по 3 гола в 4 поредни кръга. И Болоня обаче разчита на силна атака в своите срещи, поради което вероятно ще видим страхотен сблъсък.

Прогноза: Болоня - Сасуоло 2:2

 

Рома - Парма
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Рома се намира в изключително лоша форма и тя продължи в последния кръг срещу Наполи, който се изравни с "Вълците" на петата позиция. В момента домакините се намират на поредица от 3 загуби, точно в каквато се намират и гостите от Парма.

И двата отбора нямат много проблеми в съставите си, като формата е необяснима. Пауло Фонсека трябва да съживи своите защото Рома няма нито един контузен човек. Само Роберто Инглезе пък е аут при гостите.

Парма впечатляваше рано през кампанията, поради което в момента с 39 точки тимът ще е спокоен за спасението, но мечтите за европейските позиции започват да чезнат.

Прогноза: Рома - Парма 2:1

 

Торино - Бреша
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Торино получи трета поредна загуба в лигата когато се изправи срещу лидера Ювентус в последния кръг за 4:1. С 31 точки на 16-ата позиция спасението е толкова близо, но и толкова далеч с оглед представянията напоследък.

Бреша се намира на предпоследната позиция и нямаше победа в 5 кръга. Гостите обаче изненадаха Верона в последния кръг с 2:0 и повдигнаха увереността преди следваща среща, която могат да спечелят.

Откъм състави, при домакините Идзо е с наказание, а Басели лекува травма. Бреша не може да разчита на ключови имена като Балотели, Чанслор, Бисоли и Систана.

Торино загуби 9 от последните 11 кръга. В последните 5 домакинства с Бреша видяхме само равенства. Бреша загуби 5 от последните 6 гостувания в лигата, но последните 7 гостувания в Торино не бяха загубени.

Прогноза: Торино - Бреша 0:0

 

Аталанта - Сампдория
Дата: 08.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

След завръщането на футбола и карантината от коронавирус Аталанта има само победи. Това продължи и в последния кръг срещу Каляри на гости. 

Сампдория спечели с 3:0 над Спал и така постигна две поредни победи в първенството. С 32 точки на 14-ата позиция тимът е близо до гарантиране на спасението. Формата от 3 загуби може би вече е позабравена след два добри кръга.

Откъм състави, при домакините Паломино е наказан, а здравословни проблеми няма. Ферари и Тонели са хората с травми при гостите. 

Аталанта вкара поне по 2 гола в 8 от последните 9 домакинства в Серия А. Очаква се тимът да продължи формата си в преследване на третото място на Интер в Италия, както и за поддържане на инерцията преди продължаване на Шампионска лига.

Прогноза: Аталанта - Сампдория 3:0

 

СПАЛ 2013 - Удинезе
Дата: 09.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Спал получи третата си загуба в последните 4 кръга когато Сампдория прие тима в последния кръг и победи с 3:0. По този начин домакините остават на последното място в класирането на Серия А с 19 точки.

Удинезе преодоля две поредни загуби с победа, а последно направи равенство у дома с Дженоа, което остави лош вкус след като тимът водеше с 2 гола в срещата. 

Откъм състави, при домакините Тиаго Чионек е наказан, а контузени са Бериша, Ди Франческо и Зуканович. Марко Д'Алесандро се връща от наказание и ще стартира. При гостите с наказание е Сема, а контузен е Мандрагора. 

Спал загуби 8 от последните 10 кръга в Серия А. Удинезе не успя да спечели в 10 от последните 11 кръга, но това трябва да се поправи тук.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Удинезе 0:2

 

Верона - Интер
Дата: 09.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

И двата отбора в тази двойка изненадващо загубиха в последния кръг. Верона неочаквано се предаде срещу Бреша от дъното, а Интер допусна пълен обрат от Болоня след като поведе. Така шансовете за титлата на гостите вече намаляват драстично с оглед формата на шампиона. По-скоро Антонио Конте трябва да поглежда и назад, където с голяма увереност Аталанта се покачва с перфектна форма след подновяването на кампанията.

Откъм състави, при домакините няма никакви проблеми, докато при гостите наказани са Бастони и Д'Амброзио, а с контузии още Сенси, Моузес, Барела и Весино. 

Верона спечели 5 от последните 6 кръга когато игра у дома в Серия А. Верона вкара поне 2 гола в 6 от последните си 7 домакинства. Очаква се обаче Интер да отговори и да направи усилие да доближи върха до края на сезона.

Прогноза: Верона - Интер 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
264