Индзаги: Лацио не се отказва от битката за титлата


И. Ангелов

Индзаги: Лацио не се отказва от битката за титлата

Симоне Индзаги допусна, че неговият Лацио получи голям удар при вчерашната загуба с 3:0 от Милан в Серия А. Милан помогна по голям начин на лидера Ювентус, побеждавайки втория в класирането с резултат, който вероятно ще има и психически измерения върху играчите на преследвача на шампиона. В срещата обаче Лацио не можеше да разчита на топ-реализатора си Имобиле и Фелипе Кайседо. Лацио преследва първа титла от 2000 година.

"Тази загуба много ще ни тежи в таблицата. Но ние знаехме, че играем при обективни трудности срещу нас днес. Нямахме и никакъв късмет, също, защото допуснахме гол с рикушет, втори от дузпа, която Томас Стракоша почти спаси. След това имахме две положения да се върнем, но вместо това допуснахме трети. За съжаление не мога да използвам ротация в момента, така че да играеш 4 пъти в 2 седмици става трудно.

"Трябва да гледаме напред и да се готвим за следващия мач. Знаем по какъв път сме тръгнали и нямаме намерение да се предадем. Вероятно губим Кореа заради травма за следващия мач, така че ще има промени, защото има и умора в другите. 

"Кореа се тормози от проблем в прасеца няколко седмици вече. Ако Кайседо и Имобиле не бяха наказани той нямаше да играе. Лукас Лейва също игра за първи път от дълго време и след само 25 минути тренировка. Направихме решението за него след преглед сутринта на мача.

"Боби Адекание не е играл 25 дни също. Милинкович-Савич и Кореа ми казаха, че не се чувстват добре. Беше трудно срещу Милан при тези обстоятелства. Но дори така аз виждах, че можем да се върнем до 2:1. "

  Сподели
208