Божинов с червен картон, без да играе, в първия си мач за Пескара


FUTBOL-TV

Божинов с червен картон, без да играе, в първия си мач за Пескара

Доста неприятен дебют имаше Валери Божинов, който се завърна в Италия. Нападателят на Пескара очаквано остана на пейката, но имаше всички предпоставки да дебютира през втората част на двубоя от 25-ия кръг на Серия Б срещу Кротоне. Той бе тренирал едва една седмица с новите си съотборници, но въпреки това всички очакваха неговия дебют.

34-годишният футболист обаче беше изгонен от рефера още в 26-ата минута, докато бе на резервната скамейка! Вероятно става дума за реплика към рефера. Съдията Иван Робилота се засили към скамейката на гостите и посочи директен червен картон на българина.

Всичко това се случи при резултат - 1:0 за домакините, след като Сими бе точен в 9-ата минута, но при попадението останаха сериозни съмнения за засада. Иначе отборът на Пескара загуби с 1:4.

Божинов със сигурност ще бъде наказан за домакинството с Асколи от 26-ия кръг и така неговият дебют се отлага на този етап. Доскорошният играч на Ботев Враца изглежда доста се вълнуваше преди старта на мача. Той дори пусна в личния си профил своята фланелка с №33 за мача, която обаче не успя да употреби по време на игра.

  Сподели
133