Орлите нямат спирка! Справиха се и с Дженоа


FUTBOL-TV

Орлите нямат спирка! Справиха се и с Дженоа

Лацио победи Дженоа с 3:2 като гост в двубой от 25-ия кръг на италианското първенство. С този успех тимът на Симоне Индзаги се доближи на точка до лидера Ювентус и продължава да доказва амбициите си за титлата.

“Орлите" поведоха в резултата във 2-рата минута с попадение на Марушич, който получи добър пас от Кайседо, справи се с двама бранители на съперника и с мощен шут откри резултата. В 26-ата минута Дженоа бе близо до изравняване на резултата. Шьоне центрира от фаул и Андреа Фавили намери топката с глава, но ударът му срещна страничната геда.

В 51-ата Давиде Бираски изби топката от владението на Кайседо, но тя попадна в Имобиле, който я насочи в близкия долен ъгъл на вратата за 27-ия си шампионатен гол за сезона. Домакините обаче се върнаха в мача бързо, като Касата намали резултата на 1:2 в 57-ата минута.

В 71-ата минута Каталди  прати топката в противниковата мрежа директно от фаул за 3:1 в полза на "орлите". В 90-ата съдията отсъди дузпа за домакините след игра с ръка на Мануел Ладзари, а капитанът Доменико Кришито я превърна в гол за крайното 2:3.

  Сподели
186