Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Лацио - Аталанта
Дата: 19.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио не показва най-добрата си форма като гост този сезон, но у дома тимът няма загуба и сега ще приеме голям тест в лицето на Аталанта, която се намира в изключителна форма и заема третата позиция в таблицата.

Аталанта спечели 13 от последните 15 възможни точки и изглежда ще надгради над рекордния последен сезон за клуба. 

Откъм състави, Лукас Лейва беше изгонен за Лацио в равенството с Болоня 2:2 в последния кръг. Здравето при домакините обаче е перфектно и няма други липсващи. При гостите с травма е само Дуван Сапата. Той ще бъде заменен от Луис Муриел.

Аталанта вкара по най-малко 2 гола в последните 8 кръга в Серия А. Тимът не загуби в 19 от последните 20 кръга на първенството. Мястото в класирането за гостите не е случайно и те ще имат голяма възможност да покажат отново това.

Прогноза: Лацио - Аталанта 1:2

 

Наполи - Верона
Дата: 19.10.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи получи почивката за национални срещи в подходящо време, след като в последните си два мача направи нулеви равенства.

Обратното важи за Хелас Верона, но пък този отбор не загуби в последните си три мача на гости. Верона вкара във всичките си 3 гостувания в кампанията до тук, включително на лидера Ювентус.

Откъм състави, нападателят на домакините Ирвинг Лозано се върна от Мексико с травма и е под въпрос. Вероятно няма да се рискува с него преди идните срещи в Шампионска лига. Руи, Максимович и Хисай са с травми, а от наказание се завръща Кулибали. При гостите с контузии са Ди Кармине, Баду и Беса. 

Наполи спечели в 10 от последните 11 мача с Верона във всички турнири. В тях вкара и поне по 2 пъти. В последните 3 домакинства Наполи не допусна гол от Верона и това поставя тима като фаворит.

Прогноза: Наполи - Верона 2:0

 

Сасуоло - Интер
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Перфектният старт на Интер беше прекратен в последния кръг преди почивката за национални срещи от Ювентус. Антонио Конте ще иска отговор и напрежение върху шампиона, но в последните години гостите не се представят добре срещу този съперник.

Сасуоло има само 6 точки този сезон и не показва типичния си стил. Феновете ще се надяват през паузата да е работено за подобрението на представянията.

Откъм състави, Роджерио и Пеголо са с контузии за домакините. Кирикеш е под въпрос в защитата след като получи травма с Румъния. При Интер Алексис Санчес ще пропусне дълъг период след операция на глезена. Сенси и Д'Амброзио са с контузии също.

Сасуоло изумително спечели 5 от последните 6 мача с Интер във всички турнири. Интер обаче показва нещо различно този сезон, и спечели последните 3 мача на гости. Отсъствието на Стефано Сенси е голямо за гостите, които разчитат на него в средата на терена и домакините трябва да се възползват от това.

Прогноза: Сасуоло - Интер 1:1

 

Удинезе - Торино
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе спечели само 2 мача този сезон, а в своите срещи тимът все още не е вкарвал повече от веднъж. 

Торино понижи формата си доста и спечели само веднъж в последните си пет срещи. В тима Симоне Дзадза е под въпрос с травма, а Бремер е с наказание.

При домакините под въпрос са само Бесао и Теодорчик. 

Торино не загуби в нито един от последните 7 срещи с Удинезе насред всички състезания. Удинезе не вкара гол в 4 от последните си 5 срещи. Очаква се гостите да спечелят този двубой.

Прогноза: Удинезе - Торино 0:1

 

Каляри - СПАЛ 2013
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри загуби първите си две срещи, но от тогава се показа като приятната изненада в Серия А и направи изненадващи резултати с отбори като Наполи и Рома

Спал не се представя добре с 3 загуби в последните 4 кръга. Точно преди паузата за национални срещи тимът надви минимално Парма, но изглежда нивото не е достатъчно добро в момента. Контузени за тима са основните имена Фарес и Д'Алесандро, като наказан тук е и Стрефедза. 

При домакините с проблеми са Паволети, Фараго, Крано, Качаторе и Ликогянис. 

Спал загуби последните 4 гостувания в лигата. В последните 3 на гости тимът не вкара гол. Каляри вкара поне по 2 пъти във вратата на Спал в последните 5 мача между тези отбори.

Прогноза: Каляри - СПАЛ 2013 1:0

 

Сампдория - Рома
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Рома не показа достатъчно срещу Каляри в последния кръг, като може би тимът страда прекалено с липсващите контузени играчи понастоящем. 

Сампдория започна потресаващо кампанията си и смени мениджъра. Проблемите и промените понастоящем продължават в този отбор, който заема последната позиция в класирането. Здравето обаче е добро и в този кръг ще липсва само Карол Линети.

При гостите Един Джеко се присъедини към контузените Дзапакоста, Юндер, Мкхитарян, Диауара и Пелегрини. Босненецът е поставен под въпрос и може Никола Калинич да получи мястото му в нападение.

Сампдория загуби 6 от последните 7 мача в Серия А. Рома няма загуба в 15 от последните 16. 

Прогноза: Сампдория - Рома 1:2

 

Парма - Дженоа
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Парма загуби минимално на гости в Спал преди паузата за национални срещи и така не успя да постигне трета поредна победа в лигата. Двете последни домакинства бяха победи и надеждите са формата да продължи.

Дженоа се намира на предпоследната позиция в таблицата, като проблемите с контузени основни имена са доста. Кришито и Стураро са с контузии, а наказани са Сапонара, Ромеро и Бираски.

Само Лаурини е контузен за домакините, а Матео Дармиан е под въпрос. 

Дженоа не успя да победи в последните си 12 гостувания в Серия А. В последните 3 тимът допусна и поне по 3 гола във вратата си.

Прогноза: Парма - Дженоа 2:0

 

Милан - Лече
Дата: 20.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Милан уволни Марко Джампаоло и го замени със Стефано Пиоли в началото на почивката за национални срещи. Милан загуби в 3 от последните 4 кръга и ще се надява да рестартира кампанията си при новия наставник след две седмици пауза.

Лече загуби 5 от първите 7 мача в сезона, но и двете победи, които тимът събра, бяха от гостувания. 

Откъм състави, при домакините наказани са Калабриа и Кастилехо, а Калдара е контузен. Само Имбула има проблеми при гостите. 

Милан спечели последните си 8 домакинства с Лече във всички турнири. В последните 9 Милан вкара поне по 2 гола на този съперник. Очаква се домакините да покажат някакво подобрение при новия мениджър.

Прогноза: Милан - Лече 2:1

 

Бреша - Фиорентина
Дата: 21.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Бреша отдавна не е играла официален мач, след като преди паузата за националните срещи срещата със Сасуоло бе отложена. Преди това тимът загуби срещите си с Ювентус и Наполи с по 2:1, което беше и очаквано.

Фиорентина няма загуба в последните си пет срещи и спечели последните три поред. Ако победи в това гостуване тимът на гостите ще направи за първи път две поредни победи на гости от април, 2018 г.

Откъм състави, при домакините с контузии са Магнани, Ндой и Торегроса. При гостите аут е Расмусен, а Чиеса е под въпрос. 

Последните 3 домакинства на Бреша срещу Фиорентина завършиха с равен. В момента обаче гостите са в по-добрата форма.

Прогноза: Бреша - Фиорентина 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
373