Смолинг: Лесно можех да остана в Юнайтед


Н. Гавазов

Смолинг: Лесно можех да остана в Юнайтед

Защитникът на Рома Крис Смолинг  заяви, че за него е било  по-лесно да остане в Манчестър Юнайтед, отколкото да отиде под наем в италианския клуб.

Миналото лято "червените дяволи“ се охарчиха за Хари Магуайър, заради което Смолинг се отправи към Италия. Крис обаче твърди, че изобщо не се е страхувал от конкуренцията с най-скъпия защитник в света.

"Лесно решение би било да остана.

Разговарях с мениджъра преди пристигането на Хари и разбрах, че ще стоя зад него и Вик (Линдельоф), но и предишния сезон също започнах, като не бях основният централен защитник, пробивайки в отбора след четири до пет мача.

Обичам изпитанията. Когато дойде нов централен защитник, това ви подтиква да подобрите играта си. Трябва да сте по-добри и по-стабилни.

Ако бях останал, щях да се явя на този тест и съм  сигурен, че ще изиграя толкова мачове, колкото заслужавам. Но в същото време и в Рома се изправих пред изпитание.

Връщайки се в Манчестър в края на сезона, аз ще добавя определен елемент, който другите централни защитници няма да имат“, заяви Смолинг.

  Сподели
189