Анонс на 1-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 1-ви кръг от Серия А

Удинезе - Милан
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе не се подсили през лятото с нови попълнения, но и запазването на ключовия Родриго де Пол ще има значение за отбора. Старши треньорът Игор Тудор ще изгради състава си около аржентинеца и за новия сезон.

Милан замени Дженаро Гатузо начело на клуба с Марко Джампаоло през лятото. Тимът направи и някои добри стъпки по отношение на трансферния пазар. Очаква се в първия кръг на италианското първенство да дебютира носителя на африканската купа Исмаел Бенасер.

Удинезе няма проблеми с липсващи играчи. При гостите контузени са Калдара и Хернандес. 

Милан спечели в последните си 4 кръга в Серия А. Удинезе има 3 поредни победи в лигата. В тях тимът вкара и по 2 гола на противника. Милан обаче все още гледа трансферния прозорец. Дори без допълнителни попълнения се предполага, че гостите имат достатъчно за успеха.

Прогноза: Удинезе - Милан 1:2

 

Каляри - Бреша 
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри е един от отборите, които бяха най-дейни по време на летния трансферен прозорец. Тимът загуби Николо Барела, който премина в Интер, но ключовите Леонардо Паволети и Алесио Краньо бяха запазени в средата на терена.

От отборите, които пристигнаха в елита от Серия Б, Бреша изглежда може би най-стабилно като състав. Тимът успя да убеди и Марио Балотели в проекта си, което привлече интереса към този отбор.

Двата тима имат някои проблеми преди старта на кампанията. За домакините контузени са Фараго, Матиело и Краньо, а Рог е с наказание, докато за гостите ще липсват Ндой и Десена поради травми и Балотели, и Матежу поради наказания.

Без Балотели се очаква трудно гостуване в Сардиния за Бреша. Вероятно е тимът да не започне по най-добрия начин.

Прогноза: Каляри - Бреша 2:0

 

Верона - Болоня
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Хелас Верона се върна в Серия А след кратко отсъствие, но тимът притежава най-слабата селекция и още от рано се предполага, че борбата за оцеляване ще е трудна за този отбор. 

Синиша Михайлович успя да се завърне като герой в Болоня и да спаси тима, но сериозна болест ще го задържи извън играта известно време. Според данните лечението на левкемията му върви по план, и всички фенове ще се надяват да видят легендата здрав възможно най-скоро.

Откъм състави, за Верона ще липсват наказаните Ди Кармине и Витале, а контузени са Крешендзи, Баду и Бочети. При гостите здравето е перфектно, а Михайлович ще управлява тима от болничната си стая.

Трудно е да се предположи какво ще предложи Верона с липсващ наставник. Вероятно е тимът да се затруднява в началото на кампанията, но и Верона не е в най-доброто си състояние.

Прогноза: Верона - Болоня 0:0

 

Рома - Дженоа
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Рома трябваше да замени ключови имена като Костас Манолас и Щефан Ел Шаарави, но тимът се представи добре в задържането на други важни елементи като Един Джеко, Ченгиз Юндер и Николо Дзаниоло. Сега Пауло Фонсека отваря нова страница за тима и ще видим как ще се адаптира състава към неговите идеи.

Бившият бос на Рома Аурелио Андреадзоли пое Дженоа в опит да съживи тима след разочароващ сезон миналата година. Той успя да привлече Ласе Шьоне в състава, с което ще закрепи средата на терена.

И двата състава се намират в началната фаза на развитие за новите си треньори. Качеството в лагера на домакините е по-високо и това е видно от формата. Рома спечели последните си 4 мача в лигата, а Дженоа не успя да вземе победа в последните 10.

Прогноза: Рома - Дженоа 2:1

 

Сампдория - Лацио
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория не промени състава си от последния сезон, но навлиза в кампанията с нов треньор и система на игра. Задържането на топ-реализатора Фабио Куалярела ще е ключово и за този сезон на домакините тук.

Лацио също не се промени много през летния прозорец. Тимът продължи с треньора Симоне Индзаги, а основното попълнение стана Мануел Ладзари, който ще оперира по десния фланг.

Тези два отбора бяха разделени само от една позиция в класирането в последния сезон. Очаква се равностоен двубой. 

Домакините не могат да разчитат на контузения Марони и наказания Депаоли, докато при Лацио с травми са Лукаку и Марусич.

Прогноза: Сампдория - Лацио 1:1

 

СПАЛ 2013 - Аталанта
Дата: 25.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Спал загуби най-добрия си играч от последния сезон - Мануел Ладзари. Тимът изглежда ще заложи на защитата си в новата кампания, и треньорът Леонардо Семпличи трябва да намери отбора си.

Аталанта загуби Джанлука Манчини, но добави няколко играча за дълбочина на състава. Миналата година тимът пострада от участието си в Лига Европа и сега се очаква нов голям сезон. 

Аталанта няма загуба в последните 13 кръга. В 5 от последните 6 вкара и по 2 пъти на противниците си. Очаква се тимът да започне по-силно от предходния сезон.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Аталанта 1:2

 

Интер - Лече
Дата: 26.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Интер желае да се раздели с бившия капитан Мауро Икарди, но след редица спекулации през цялото лято, за момента нападателят не намира друг отбор. Новият наставник Антонио Конте успя да привлече Ромелу Лукаку от Манчестър Юнайтед в едно от най-чаканите движения на пазара.

Лече е един от фаворитите за изпадане след влизането в Серия А. Кампанията започва срещу труден съперник  и ще е любопитно да видим как ще се държи новакът срещу един от ветераните.

Интер няма загуба в последните пет домакинства в лигата и в понеделник вечер се очаква тимът да стартира подобаващо.

Прогноза: Интер - Лече 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
665