Ултрасите на Интер: Всички наемници - вън от Интер


Н. Гавазов

Ултрасите на Интер: Всички наемници - вън от Интер

Curva Nord публикува изявление, в което изрази мнението си за текущите събития в клуба относно Мауро Икарди, който наскоро бе лишен от капитанската лента  на Интер.

"Интер и всички фенове не заслужават как се държат някои от играчите му.  Клубът не заслужава да има тези играчи със съмнителна преданост към нас, които винаги преследват допълнителен долар на всеки шест месеца, без да спазват договора.

Феновете на Интер просто не могат да приемат факта, че играчът реши в един ден да се откаже от тази славна фланелка, заради своето его. Не трябва да признаваме, че тези хора след поражението използват социалните мрежи, за да си измият ръцете и поставят под съмнение лоялността на феновете. Също така не трябва да бъде приемливо за съпруги, родители или роднини да празнуват в социалните мрежи, когато загубим. Ние не говорим за победи и поражения, а за уважение. Само и само за уважение. За Интер, за своята история и за феновете си.

Много играчи носят нашата фланелка в  различно състояние. Малцина са истинските интеристи, някои от тях станаха интеристи с течение на времето, други просто се държат като професионалисти. Затова никога няма да забравим хора като Валтер Дзенга, Никола Берти, Пол Инс, Иван Саморано, Хулио Крус, Диего Симеоне, Марко Матераци, Самуел Ето. Не всички са шампиони, не всички са светци, но със сигурност истински мъже. Изгонете наемници далеч от Интер", се казва в изявлението на ултрасите на Интер.

  Сподели
425