Фиорентина и Сасуоло си вкараха 6 попадения и поделиха по точка


FUTBOL-TV

Фиорентина и Сасуоло си вкараха 6 попадения и поделиха по точка

Сасуоло и Фиорентина завършиха наравно 3:3 в среща от 15-ия кръг на Серия А. Домакините могат да съжаляват, че не достигнаха до трите точки, след като допуснаха две попадения в края на срещата. Всичко най-интересно в двубоя се случи през второто полувреме, когато паднаха всичките шест попадения.

Алфред Дънкан откри резултата за Сасуоло в 62-та минута, а пет по-късно Кума Бубакар покачи на 2:0. "Виолетовите“ се добраха до равенството с два гола в края. Два подобни двубоя имаше и вчера, когато отново попадения в добавеното време донесоха равенствата 2:2 на мачовете Лацио – Сампдория и Каляри – Рома.

Алфред Дънкан даде аванс на Сасуоло в 62-ата минута, а пет минути по-късно асистира за попадението на Хума Бабакар. Джовани Симеоне върна един гол за Фиорентина в 70-ата, но Стефано Сенси върна преднината от две попадения на "зелено-черните“ в 80-ата минута.

Три минути преди края домакините останаха с човек по-малко, след като Филип Джуричич получи червен картон. Гостите се възползваха от численото си предимство и Марко Бенаси намали на 2:3 в 89-ата минута. В осмата минута на добавеното време Кевин Миралас реализира изравнителното попадение за 3:3.

Това беше осми пореден мач на "виолетовите“ без победа в Серия А и тимът заема 11-о място с 19 точки. С второто си последователно равенство Сасуоло е осми с 21 и без успех в първенството в последните си четири срещи.

  Сподели
424