Анонс на 10-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 10-ти кръг от Серия А

Рома - СПАЛ 2013
Дата: 20.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Рома спечели последните си три срещи и така след труден период се върна към добрите резултати и форма. За сега тимът е на шеста позиция, но амбициите са за далеч по-високо класиране. 

Спал се намира на другия полюс с четири поредни загуби и пропадане в долната половина на таблицата. В тима контузени са Вивиани и Куртич, а Фелипе е с наказание, докато за домакините аут са Пероти, Де Роси и Карсдорп.

Рома вкара поне 2 гола в 6 от последните си 7 домакинства в Серия А, докато Спал допусна по две попадения в последните си 4 мача. Домакините са фаворити за победата с оглед формата на отборите в момента, но и с оглед класата в двата тима.

Прогноза: Рома - СПАЛ 2013 2:0

 

Удинезе - Наполи
Дата: 20.10.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Удинезе загуби три мача поред, но може да оправдае две от загубите след като бяха срещу отбори като Ювентус и Лацио. Сега Наполи също е отбор от високо ниво, като целта ще е подобрение над загубите с поне равенство.

Наполи загуби от Юве преди два кръга, но се върна с успехи над Сасуоло и Ливърпул в Шампионска лига, което възстанови увереността. В състава има някои проблеми с травмите на Кирикеш, Гулам, Мерет и Йонес.

В лагера на домакините контузени са само Балич и Баду.

Наполи спечели 8 от последните си 10 мача в Серия А. Срещу Удинезе тимът има 5 поредни успеха в последните срещи между отборите. Удинезе загуби последните си 3 срещи и допусна поне по 2 пъти в тях. Очаква се победа за гостуващия отбор.

Прогноза: Удинезе - Наполи 0:2

 

Фрозиноне - Емполи
Дата: 21.10.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Фрозиноне загуби вече шест срещи поред, а тимът не е последен само заради наказанието на Верона с -3 точки на старта на кампанията. 

Емполи е само на една позиция пред противника си, но и на цели 4 точки. Това означава, че дори загуба от този директен съперник няма да промени позициите. В лагера на гостите няма и никакви здравословни проблеми, докато при Фрозиноне липсват контузените Паганини, Гори и Диониси.

Гостите спечелиха само първия мач за сезона, след което спечелиха само 2 точки в 7 мача. Фрозиноне е в дори по-лоша форма с 1 точка в 8 мача. И двете страни търсят подобрението, и противникът е подходящ за това.

Прогноза: Фрозиноне - Емполи 1:1

 

Болоня - Торино
Дата: 21.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Две победи в последните 4 кръга помогнаха на Болоня да се издигне над опасната зона на дъното. Последната загуба от Каляри можеше да е по-добър резултат за тима, който търси спасение възможно най-рано. 

Торино спечели поредни мачове срещу опашкарите в таблицата, което не е точно сигурен знак за подобрението, но може би това ще бъде потвърдено скоро. Лянко и Ансалди все още имат проблеми при гостите, докато Матиело и Крейци са аут за домакините.

Болоня не успя да вкара в 7 от последните 9 мача в Серия А. Торино няма загуба в 6-те си последни гостувания. Очаква се гостите да потърсят успеха и със сигурност те се намират по-напред в проекта за кампанията.

Прогноза: Болоня - Торино 1:2

 

Киево - Аталанта
Дата: 21.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Киево смени треньора в опит да подобри ситуацията си, но в момента самочувствието е много ниско и проблемите около тима влияят лошо.

Аталанта не се намира в много добро състояние след като загубата липсва в последните седем срещи след победата на старта. Джан Пиеро Гасперини ще трябва да е използвал почивката за национални срещи за да възвърне увереността в играта на отбора, който бе сензация преди година.

Само Джоел Оби е аут за домакините, а Масиело за гостите. Киево обаче загуби последните си 3 домакинства. Аталанта не вкара в 5 от последните 6 мача. Само постигната промяна по време на паузата може да е причина за нещо различно от нулево равенство между тези отбори.

Прогноза: Киево - Аталанта 0:0

 

Парма - Лацио
Дата: 21.10.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Парма спечели четири от последните пет срещи и така се покачи до горната половина на таблицата, само на точка от шестата позиция.

Лацио се справя дори по-добре с пет победи в последните шест срещи в елита на Италия, а загубата в дербито с Рома изглежда далеч назад. Здравето в тима е почти перфектно с липсата само на Дурмиси. 

При Парма проблемите са доста - Дедзи, Скодзарела, Мунари и Димарко са с контузии, Калаио е наказан, а Жервиньо и Граси са под въпрос. Очаква се обаче една добра среща с оглед атакуващите схеми на игра на отборите. 

Прогноза: Парма - Лацио 1:2

 

Фиорентина - Каляри
Дата: 21.10.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина затвърди слабата форма на гости след загубите от Интер и Лацио. В кампанията тимът взе само 1 точка като гост до тук, но пък у дома резултатите са перфектни.

Може би същото може да се твърди за Каляри, който също няма загуба у дома, но само веднъж не загуби на гости. И докато домакините са и в перфектно здраве, тук под въпрос са Клаван, Фариас и Ликоджанис.

Каляри загуби 6 от последните 8 мача на гости. Фиорентина спечели последните 4 у дома, в 3 от които беше запазена суха мрежа. 

Прогноза: Фиорентина - Каляри 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
502