Анонс на 5-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 5-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Емполи
Дата: 21.09.2018 г.
Час: 21:30 ч.

Добрата поредица от резултати на Сасуоло, може би очаквано, беше спряна от Ювентус в последния кръг след 2:1. Тимът обаче не трябва да понижава увереността си след като вече събра седем точки в кампанията.

Емполи също загуби в кръга, но в контраст с опонента този отбор спечели само на старта на сезона у дома срещу Каляри, и нуждата от точки вече е видна. В състава контузени са Антонели и Паскуал, което не помага на ситуацията.

Сасуоло вкара поне по 3 гола в последните си 3 домакинства на Емполи. Тези срещи бяха спечелени и се очаква нов успех.

Прогноза: Сасуоло - Емполи 3:0

 

Парма - Каляри
Дата: 22.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Парма изненадващо спечели първа победа в сезона в Серия А на "Сан Сиро" срещу Интер, благодарение на попадение от далечна дистанция на Федерико Димарко. 

Каляри също причини повече неприятности от очакваното на Милан, но след 1:1 взе само точката в последния кръг. 

Биабиани, Калаио и Граси са хората с проблеми за домакините, докато Чепители е контузен за гостите. Каляри няма загуба и постигна един успех след загубата на старта от Емполи и подобрението в тима е видно. Парма също се подобрява с всяка среща и този двубой ще е любопитен.

Прогноза: Парма - Каляри 0:1

 

Фиорентина - СПАЛ 2013
Дата: 22.09.2018 г.
Час: 19:00 ч.

След две поредни победи Фиорентина загуби от Наполи, а през седмицата разочарова и срещу Сампдория. "Виолетовите" обаче стоят добре в таблицата за момента на четвъртата позиция. 

Спал по някаква причина се справя дори по-добре от съперника, след като тимът събра вече 9 точки от възможни 12. Този успех постави отбора на второ място в таблицата, въпреки че в миналия сезон тимът се колебаеше на противоположното място на дъното дълго време.

В лагера на домакините здравето е перфектно. Спал не може да разчита само на контузен Федерико Вивиани. Очаква се балансиран двубой , в който и двата тима ще желаят да продължат добрите си представяния.

Прогноза: Фиорентина - СПАЛ 2013 1:1

 

Торино - Наполи
Дата: 23.09.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Торино взе точка от Удинезе в последния кръг и сега няма поражение в три поредни срещи. Тимът ще иска да съхрани това постоянство срещу именития съперник.

Наполи не успя да вкара на Црвена Звезда през седмицата на гости, но и не загуби. За момента тимът държи третото място в Серия А, което е задоволително.

В лагерите на двата отбора има някои проблеми. За домакините контузени са Лянко, Фалке и Ансалди. При гостите Влад Кирикеш остава аут с Амин Юнес, докато Мерет и Гулам са поставени под въпрос след своите травми.

На хартия съставът на гостите е с класи над съперника. Валтер Мадзари обаче е показал, че не се страхува от никой противник, без оглед на класиране или стил на игра.

Прогноза: Торино - Наполи 1:2

 

Болоня - Рома
Дата: 23.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня спечели само една точка в четирите кръга до тук, като в нито един мач тимът не успя да вкара гол. Домакинство срещу Рома вероятно не е най-добър шанс за преодоляване на тази криза. 

Рома се затруднява в момента в Серия А и Шампионска лига. През седмицата тимът загуби с 3:0 от шампиона Реал Мадрид. Това може би е добра възможност тимът да набере малко увереност и да подобри резултатите си.

Откъм състави, Ерик Пулгар е наказан за срещата. Годфред Донса и Филип Хеландер са с контузии. Само Хавиер Пасторе е контузен при гостите.

Болоня не успя да вкара в последните 5 мача в Серия А. Тимът загуби 7 от последните си 8 мача в елита на Италия. Рома няма загуба в 10 от последните 11 мача, но в последните 3 допусна по 2 гола.

Прогноза: Болоня - Рома 0:1

 

Киево - Удинезе
Дата: 23.09.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Киево започна кампанията с две загуби и може би ще твърди, че се е подобрил след двете последни равенства, но тимът е последен с -3 точки заради наказанието за нарушение на финансовите правила и победите са от жизненоважно значение.

Удинезе не намира постоянство до момента. Добрата новина тук е може би класирането в средата на таблицата, което е целта за сезона.

В двата тима има проблеми с контузени играчи преди старта, след като Бостиан Сезар и Фабрисио Качаторе са аут за домакините, а Баду и Педзела са контузени за гостите.

Удинезе не успя да спечели в 9 от последните 10 мача като гост. Това е добра възможност да подобри тази статистика срещу морално изтощен отбор.

Прогноза: Киево - Удинезе 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
629