Анонс на 26-ти кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 26-ти кръг на Примера Дивисион

ВаленсияВиляреал
Дата: 05.03.2021 г.
Час: 22:00

Отборът на Валенсия допусна втора поредна загуба далеч от дома и общо 10-та на сметката си до момента. В предишния кръг "прилепите“ отстъпиха с 0:3 на гости на непостоянния Хетафе. Поражението остави "лос че“ с 27 точки, като хората на Хави Грасия заема 14-то място в подреждането и са на дистанция от пет пункта от опасната зона. Черишев е аут за домакините.

Виляреал все повече се отдалечава от Топ 4 и място в Шампионската лига. "Жълтата подводница“ е в серия от седем поредни мача без победа в Примера, като играчите на Унай Емери записаха пет равенства и две загуби. В предишния кръг Виляреал падна с 0:2 у дома от лидера Атлетико Мадрид. "Лос амарийос“ са 7-ми и имат 37 точки. Коклен, Морено и Ибора са контузени за домакините.

Прогноза: Валенсия – Виляреал 2:2


Валядолид – Хетафе
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 15:00

Отборът на Валядолид записа осми пореден двубой без успех в Примера, като в предишния кръг кастилци допуснаха гол в 94-ата минута и се разминаха с успех като гости на Селта за крайното 1:1. Въпреки спечелената точка, "виолетовите“ се измъкнаха от зоната на изпадащите, като заемат спасителното 17-то място, с актив от 22 точки, с колкото е и Алавес, който обаче е с по-лоши показатели. Аут за домакините са Ервиас, Санчес, Гарсия и Де Соуса.

Хетафе пък сложи край на негативната серия от четири поредни загуби в първенството и преди седмица хората на Хосе Бордалас се разправиха у дома с Валенсия за крайното 3:0. Клубът от покрайнините на Мадрид има 27 точки и вече е на 13-то място в таблицата. За визитата във Валядолид няма липсващи играчи.

Прогноза: Валядолид – Хетафе 0:1


Елче – Севиля
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 17:15

Новакът Елче инкасира 11-та загуба от началото на сезона. Този път валенсианци отстъпиха с 1:2 на гости на Гранада, като след този двубой отборът от едноименния град продължава да е под чертата и заема предпоследното 19-то място с актив от 21 пункта. Контузен за домакините е Ринони.

Серия от шест последователни успеха за Севиля в Ла Лига приключи в предишния кръг, когато андалусци отстъпиха с 0:2 у дома от Барселона. Поражението остави възпитаниците на Хулен Лопетеги с 48 точки, като "рохибланкос“ продължават да заемат 4-ото място в подреждането. Акуня пропуска визитата на източния бряг.

Прогноза: Елче – Севиля 1:3


Кадис – Ейбар
Дата: 06.03.2021 г.
Час: 19:30

Кадис допусна пета загуба за последните си шест мача в Примера. В предишния кръг "лос амарийос“ отстъпиха с 0:1 от Бетис след гол в заключителните минути на двубоя. Така клубът от атлантическото крайбрежие остава с 25 точки и е на 15-то място в класирането, а южняците ги делят само три пункта от зоната на изпадащите. Фали, Фернандес, Акапо и Кесада са с травми за домакините.

Ейбар няма успех в осем последователни кръг в първенството. В последния от тях баските завършиха 1:1 у дома срещу новака Уеска. Възпитаниците на Хосе Мендилбар са 16-ти и имат 22 пункта, като се задържат над чертата благодарение на по-добрите си показатели спрямо Алавес. Аут за далечната визита на юг са Бигас и Кореа.

Прогноза: Кадис – Ейбар 2:0


Уеска – Селта Виго
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 15:00

Новакът Уеска записа 11-то равенство от началото на сезона, след като в последния си мач от Ла Лига съставът от провинция Арагон направи 1:1 на гости на Ейбар. Уеска продължава да таи надежди, че ще запази елитния си статут и за следващата кампания, макар и в момента да е на последното 20-то място с актив от 20 точки. Силва, Москера, Валера и Луисиньо са с травми.

Селта също завърши при резултат 1:1 в последния си двубой от първенството, като галисийци се спасиха у дома срещу Валядолид, тъй като отбелязаха изравнително попадение в 95-ата минута. "Небесносините“ са 11-ти и имат 30 пункта. Нолито е наказан, а в лазарета на гостите са Араухо, Мор, Юнка, и Алварес.

Прогноза: Уеска – Селта Виго 1:2


Реал Сосиедад – Леванте
Дата: 07.03.2021 г.
Час: 19:30

Реал Сосиедад беше близо до това да запише четвърта поредна победа в Примера, но баските допуснаха изравнителен гол в заключителните минути на гостуването си на гранда Реал Мадрид за крайното 1:1. Въпреки това, играчите на Иманол Алгуасил са непобедени вече в шест последователни кръга. "Синьо-белите“ са 5-ти и имат 42 точки. Мерино е наказан, а с травми са Айеса, Елустондо, Салдуа, Моя и Сангали.

Леванте направи 1:1 срещу Атлетик Билбао и записа 11-то реми до момента, като "жабките“ са лидер по този показател, както и новакът Уеска. В момента валенсианци са на 9-та позиция и имат 32 точки. Весо е наказан, а с контузии са Барди, Постиго, Радоя и Кампаня.

Прогноза: Реал Сосиедад – Леванте 3:1


Атлетик Билбао – Гранада
Дата: 09.02.2021 г.
Час: 22:00

Атлетик Билбао записа трето равенство за последните си пет мача в Ла Лига. Този път "лъвовете“ направиха 1:1 на гости на Леванте, а със спечелената точка севернците имат общо 30 точки и са на 10-то място в класирането. Гарсия и Кабрера са наказани за домакините.

Гранда прекъсна негативната серия от шест последователния двубои без победа. В предишния кръг южняците се наложиха с 2:1 у дома над новака Елче. Така възпитаниците на Диего Мартинес имат 33 пункта и са на 8-мо място в подреждането. Санчес е наказан, а с травми са Нева и Гоналон.

Прогноза: Атлетик Билбао – Гранада 2:1


Бетис – Алавес
Дата: 08.03.2021 г.
Час: 22:00

Коравият тим на Бетис записа трета поредна победа и общо 12-та до момента. В последния си мач в Примера "верибланкос“ се наложиха с 1:0 на гости на новака Кадис. Със спечелените три точки селекцията на Унай Емери има 39 точки и е на 6-то място в подреждането, а южняците продължават да преследват място в европейските клубни тунири.

Алавес пък е в негативна поредицата от три последователни загуби. В предишния кръг баските паднаха с 0:1 у дома срещу Осасуна. Поражението остави "синьо-белите“ с 22 точки, но баските са под чертата, заемайки 18-то място, заради по-лошите си показатели спрямо Валядолид и Ейбар. Кабрайо и Абкар са аут.

Прогноза: Бетис – Алавес 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
441