Marca: Зидан е пред уволнение


Н. Гавазов

Marca: Зидан е пред уволнение

Испанското издание Marca оцени перспективите на 48-годишния френски специалист Зинедин Зидан като старши -треньор на Реал Мадрид след поражението в мача срещу Шахтьор Донецк (0: 2)  от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Отбелязва се, че доверието към  Зидан в Реал вече не е това, което бе преди. Много от решенията му се поставят под въпрос, както и перспективите му за поста. Тази и следващата седмица ще бъдат решаващи за бъдещето на специалиста.

В близко бъдеще Реал ще играе със Севиля, Борусия Мьонхенгладбах и Атлетико Мадрид. Перспективите на столичани за този сезон както в Ла Лига, така и в Шампионска лига ще станат по-ясни след тези две седмици.

Ръководството на клуба е било уверено, че резултатите ще се нормализират, но поражението от Шахтьор оказа значително влияние върху ситуацията. Много ще зависи от незабавната реакция на тима, но във всеки случай важни решения могат да бъдат взети в близко бъдеще.

Припомняме, че в Шампионска лига Реал заема 3-то място в класирането на група В, а в испанското първенство тимът е на 4-та позиция.

  Сподели
311