Зидан обяви, че няма да купува


И. Ангелов

Зидан обяви, че няма да купува

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че няма планове да подписва с нови играчи преди да затвори трансферния прозорец. Това стана в пресконференция след вълнуващата победа с 3:2 над Реал Бетис. В нея Серхио Рамос вкара късна дузпа за да докара първа победа срещу противник с 10 души на терена.

Запитан за трансферния пазар Зидан започна:

"Не, вече говорихме за това преди. Щастлив съм със състава, който имам. Ние сме каквото сме и ще опитаме да имаме успешен сезон."

Запитан за сравенение на мача с Реал Сосиедад на старта на сезона: "Когато изоставаш е трудно да промениш динамиката на мача. Този път обаче успяхме. Важно е това да се случва от време на време. Имахме много положения, и хората говореха как не вкарваме достатъчно, но днес вкарахме 3 и можехме повече. Много съм горд с всички играчи, те работят брилянтно. Трябва да продължим така.

"Реферът е там да гледа действието," коментира Зидан наказанието на играта с ръка на Марк Бартра. "Аз мисля, че той това направи в крайна сметка. Той е начело на мача. Аз не съм се намесвал никога към реферите и нямаше да го направя и сега. Най-важното е какъв мач изиграхме ние на труден терен.

"Можем да сме щастливи със свършената работа. Трябваше да работим здраво и взехме трите точки, това е най-важното. В края на краищата беше много труден мач. Играчите дадоха всичко. Това са 3 точки на много труден терен и срещу отбор, който спечели двата си мача. Щастливи сме. Знаем, че има дълъг път до края и ние ще се подобряваме."

  Сподели
163