Зидан: Барса ще се бори за титли


И. Ангелов

Зидан: Барса ще се бори за титли

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вярва, че въпреки напускането на много звезди от състава на Барселона, каталунците все още имат потенциала да се борят за злато още този сезон. В момента новият треньор на Барса Роналд Куман прекроява състава си, като се раздели с имена като Луис Суарес, Артуро Видал, Иван Ракитич, Артур и Нелсон Семедо. Филипе Коутиньо се върна от наем в Байерн Мюнхен, тимът подписа с Миралем Пянич от Ювентус, а Лео Меси остана под заплахата да бъде осъден от отбора за 700 милиона при напускане.

"Аз ще покажа уважение. Освен това, ние не знаем какво става зад завесата. Затова не искам да се намесвам. Аз мисля, че всеки клуб има своите проблеми и трудности. Аз мисля, че Барселона, по отношение на отбор и състав, е клуб, който ще се бори за всичко. Нямам съмнение в това.

"В момента аз имам състав, с който да работя и няма да моля за нови играчи. Но аз зная, че всичко може да се случи до 5-ти октомври. Мисля, че най-доброто за всички мениджъри ще е да дойде края на трансферния прозорец. Аз мисля, че имам най-добрият състав и съм зад играчите си изцяло."

  Сподели
99