Хилберт: Роналдиньо нямаше да има цена в сегашните условия


Н. Гавазов

Хилберт: Роналдиньо нямаше да има цена в сегашните условия

Бившият халф на Щутгарт и националния отбор на Германия Роберто Хилберт разкри кого смята за най-добрия футболист в историята.

"Най-добрият играч срещу който играх бе Роналдиньо. Това е най-добрият играч досега. Винаги беше бърз, силен и щастлив. Щутгарт игра срещу Барселона и нещата не се получиха толкова добре за нас, но това бе безценно изживяване! Опитах се да го спра, но не бе лесно да се направи.

Роналдиньо и Франк Рибери играят футбол за забавление и не го смятат за работа. Те са щастливи, че просто са на терена и играят. Те чувстват футбола със сърцето си и играят за забавление. Те са таланти, правят това, което другите не могат.

Меси, Роналдо, Мбапе и Неймар също играят, защото им харесва. Те никога не се чувстват не на място и не мисля, че не са достатъчно добри. Добре прекарват времето. Мисля, че Роналдиньо и Роналдо биха били невъзможни да се купят в сегашните пазарни условия. Ако Неймар струваше 200 милиона паунда (около 221 милиона евро), тогава Роналдиньо и Роналдо биха били безценни", заяви Хилберт за Goal.com.

  Сподели
118