Виляреал е последното препятствие пред Реал Мадрид


И. Ангелов

Виляреал е последното препятствие пред Реал Мадрид

Реал Мадрид - Виляреал
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 16.07.2020 г.
Час: 22:00 ч.

След подновяването на сезона и края на изолацията от коронавирус Реал Мадрид изигра 9 срещи и спечели всяка една. Така ситуацията позволява при спечелване на три точки "белия балет" да спечели и титлата именно в края на този двубой от тридесет и седмия кръг на Ла Лига.

Виляреал се намира на 5-ата позиция в класирането, но загуби 2 пъти в последните 3 кръга. И двете загуби бяха у дома, което е важна информация за домакините. Като гост Виляреал се намира на поредица от 4 победи.

Откъм състави, очаква се Марсело да пропусне срещата за домакините и да се появи за срещите в Шампионска лига след контузията си. Йович, Начо и Мариано са под въпрос.

При гостите Пако Алкасер е под въпрос и може да бъде заменен от Мои Гомес. Мариано Барбоса е с наказание, а с травми липсват Бака, Мори и Гуера. 

Реал Мадрид запази 5 поредни сухи мрежи в Ла Лига. "Белия балет" няма загуба в 17 от последните 19 срещи с Виляреал във всички турнири. Любопитно е, че в последните 4 мача между тези отбори и двете страни вкарваха поне по 2 гола във вратата на съперника.

Прогноза: Реал Мадрид - Виляреал 3:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Хавиер Калеха)
 
Асеньо
   
Албиол
Торес
Гаспар
Морено
Ибора
Ангиса
Чуквуедзе
Касорла
Морено
Алкасер
Бензема
Родриго
Модрич
Валверде
Касемиро
Кроос
Менди
Карвахал
Рамос
Варан
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Виляреал 3:2

  Сподели
270