Мадрид ще разбие затруднен Алавес


И. Ангелов

Мадрид ще разбие затруднен Алавес

Реал Мадрид - Депортиво Алавес
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 10.07.2020 г.
Час: 23:00 ч.

Реал Мадрид остава единственият отбор в Ла Лига, който има 100%-тов рекорд от победи след подновяването и спирането на изолацията от коронавирус. Само 4 срещи преди края титлата е в ръцете на Зинедин Зидан, който просто не трябва да греши.

Задачата пред домакините не изглежда тежка в този случай, след като Алавес загуби последните 5 кръга поред в лигата, а това доведе и до уволнението на наставника Гаритано. Някак тимът се намира в безопасност в момента на 16-ата позиция.

Откъм състави, при домакините Серхио Рамос и Дани Карвахал са с наказания и пропускат. Вероятно местата им в игра ще се заемат от Ферлан Менди и Едер Милитао. Начо е с контузия, а Еден Азар има проблем в глезена, който го постави под въпрос.

При гостите защитникът Рубен Дуарте счупи пръст на крака и ще отсъства до септември прогнозно. Адриан Марин ще заеме мястото му на левия бек. Фернандо Пачеко е другият човек с травма в тима.

В последните 7 домакинства срещу Алавес, Реал вкара поне по 3 гола на този противник. "Белия балет" спечели 11 от последните си 12 срещи с Депортиво Алавес. В последните 4 мача тимът на Зидан не получи гол в лигата. В последните 4 срещи и срещу Алавес головете вкарваха единствено "белите".

Прогноза: Реал Мадрид - Депортиво Алавес 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Алавес (Асиер Гаритано)
 
Хименес
   
Магаян
Лагуардиа
Наваро
Марин
Камараса
Пина
Видал
Риоха
Перес
Хоселу
Бензема
Жуниор
Иско
Валверде
Касемиро
Кроос
Марсело
Менди
Милитао
Варан
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Алавес 3:0

  Сподели
235