Миятович: Не вярвам, че Зидан може да подобри играта на Реал Мадрид


Н. Гавазов

Миятович: Не вярвам, че Зидан може да подобри играта на Реал Мадрид

Бившият нападател на Реал Мадрид Предраг Миятович изрази съмнение, че старши- треньорът  на "бланкосите"  Зинедин Зидан ще може да изглади  играта на отбора.

"Не очаквах да видя такава игра на Реал Мадрид, особено в мача срещу ПСЖ, в чиито състав  нямаше много звездни играчи. Преди срещата бях сигурен в Реал Мадрид и се надявах, че отборът  ще направи страхотно впечатление на турнира, в чиято история влезе  през последните няколко години. Но това не се случи. ПСЖ бе  по-добрият отбор по всякакъв начин. Реал практически отсъстваше на терена. Това е много тревожно. Този сезон вече е подобен на предишния.

От първата минута Реал Мадрид не участваше в играта. Видно беше, че има много трудности. Когато един отбор ви позволява да играете така като Реал Мадрид с ПСЖ, това позволява на всеки играч от противниковия отбор да изглежда страхотно. Реал Мадрид трябва да подобри играта си, но това трябва да се направи сега, докато все още има време. Притеснявам се, защото отборът заминава за Севиля в неделя. Не вярвам, че Зидан ще успее да подобри играта на Реал Мадрид", заяви Миятович.

  Сподели
122