Коутиньо е достъпен срещу 90 милиона


Н. Гавазов

Коутиньо е достъпен срещу 90 милиона

Барселона съобщи на  Манчестър Юнайтед и други заинтересовани клубове за желанието си да продаде халфа Филипе  Кутиньо за 90 милиона паунда.

Напомняме, че Коутиньо  се присъедини към каталунския клуб през януари 2018 г. по сделка на стойност 142 млн. паунда. Филипе беше най-скъпата покупка в историята на Барселона, но не съумя да оправдае надеждите, които му бяха възлагани. През този сезон Коутиньо не винаги попада в стартовия състав и редовно е критикуван  от феновете и пресата.

Според  ESPN, който се позовава на източник, близък до шампионите на Ла Лига, клубът е готов да се откаже от 26-годишния играч на бразилския национален отбор. Към момента няма конкретна оферта за покупка на Коутиньо.

Барселона  вече е информирала заинтересованите страни, включително Юнайтед  и Челси, че Коутиньо е на разположение за трансфер за 90 милиона паунда, въпреки факта, че самият Филипе  все още не е загубил надежда да играе в клуба на мечтите си.

"В момента Барселона няма официални предложения, но някои вече посочиха интереса си към играча. Ключовите хора, които са пряко или непряко свързани с различни клубове, внимателно следят ситуацията“, каза източник от Барса.

  Сподели
399