Последният създаде много проблеми на Реал Мадрид, но белите вече са 4-ти


FUTBOL-TV

Последният създаде много проблеми на Реал Мадрид, но белите вече са 4-ти

Реал Мадрид стигна до трудна победа с 1:0 при гостуването си на 20-ия в класирането Уеска в мач от 15-ия кръг на Ла Лига. "Белия балет" се постара, но стигна само до едно попадение. Гарет Бейл прекъсна ужасяващата си серия от 99 дни без гол, разписвайки се в осмата минута.

През второто полувреме имаше немалко голови възможности и пред двете врати, но в крайна сметка до нов гол не се стигна, макар интрига да имаше до самия край. Гюрлер центрира от фаул в наказателното поле на Реал Мадрид в 88-та минута, където пред Авила се откри отлична възможност, но ударът му не бе точен и топката излезе в аут.

Тибо Куртоа се намеси решаващо във втората минута на добавеното време на мача. Белгийският вратар успя да спаси удар от фаул и да избие топката в корнер. След изпълнението на корнера се стигна до разбъркване и много опасен удар на Ривера от границата на наказателното поле на Реал Мадрид, но Даниел Карвахал от гол линията успя да изчисти в нов ъглов удар.

След тази победа Реал Мадрид се изкачи на четвърто място в класирането с 26 точки, а Уеска продължава да е последен със 7 точки и все още без победа като домакин от началото на сезона.

  Сподели
393