Класика за Байерн срещу Нюрнберг (видео)


FUTBOL-TV

Класика за Байерн срещу Нюрнберг (видео)

Байерн Мюнхен записа втора поредна победа в Бундеслигата. Тя бе факт при домакинството на Нюрнберг - 3:0. Така баварците излязоха втори в класирането, макар преди да са се изиграли всички мачове в кръга. 

Роберт Левандовски направи добър мач и наниза две попадения, а едно добави и ветеранът Франк Рибери. Това беше напълно достатъчно за момчетата на Нико Ковач и те доиграха мача в спокойно темпо. 

В 9-ата минута Лева се оказа най-съобразителен при изпълнения от Джошуа Кимих корнер, засичайки с глава - 1:0.  В 27-ата минута Байерн удвои, след като Леон Горецка отправи феноменален фалцов изстрел извън наказателното поле и топката се отби в напречната греда, след което попадна на крака на Левандовски и той вкара на празна врата.

Скоро след подновяването на играта всичко окончателно приключи като интрига. В 56-та минута резултатът набъбна на 3:0. Вратарят Фабиан Бредлов изби нескопосано една топка и тя даде старт на голова атака за баварците. Последва удар на Серж Гнабри, но той беше избит от стража. Топката стигна до Франк Рибери, който я мушна в мрежата през краката на Бредлов и оформи класиката. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
435