Тиаго Силва: Ситуацията в ПСЖ ме вбеси


Н. Гавазов

Тиаго Силва: Ситуацията в ПСЖ ме вбеси

Защитникът на Челси Тиаго Силва говори за напускането на  Пари Сен Жермен.

Припомняме, че на 27 август ПСЖ официално обяви за раздялата с бранителя. На следващия ден Челси обяви, че подписва с бразилския защитник.

"Тази ситуация ме разгневи. Наистина не ми хареса как бе направено. Дори и при сегашните условия всичко трябваше да върви по различен начин. Бях в Бразилия в карантина, когато Леонардо ми се обади и каза, че поради пандемията и трудностите ... Не, първо попита дали съм добре и мога ли да играя още два месеца. Казах, че всичко е валидно. Тогава той каза, че след тези два месеца в Шампионска лига нищо не се предвижда. Два месеца и нищо друго. Трябваше да се направи по различен начин.

През цялата си кариера в ПСЖ давах всичко от себе си и никога не съм създавал проблеми. Какво, три мача във финала осемте  промениха всичко? Осемте ми години в ПСЖ нямаха ли значение вече? Това е странно. Леонардо направи всичко несръчно и прибързано. Впрочем това не бе само при мен. Подобно нещо се случи и с Кавани. Казвам това, за да не може клубът в бъдеще да допуска подобни грешки", заяви Силва за France Football.

  Сподели
145