Едмилсон: Неймар сбърка с ПСЖ


И. Ангелов

Едмилсон: Неймар сбърка с ПСЖ

Бившият защитник на Барселона Едмилсон сподели мнението си, че нападателят Неймар е допуснал грешка след като напусна каталунците за Пари Сен Жермен за сумата от 222 милиона евро. От трансфер Неймар изигра 31 мача във Франция, вкарвайки 29 гола и 18 асистенции.

"Темата с Неймар е много лична. Той реши да отиде в ПСЖ и да напусне Барселона. По мое мнение това беше грешка и ако той искаше да стане номер едно в света, той щеше да постигне това по-бързо в Барса, отколкото в ПСЖ, с цялото ми уважение към тях.

"И сега му е трудно защото във Франция ПСЖ е две или три крачки пред всички. Съперниците им не са слаби, но ПСЖ има международен състав, който се състезава с други такива. Сложно е.

"Надявам се той да е в добра психика, да е ентусиазиран, защото това е важно за играч, без оглед на таланта му. Ако не е щастлив, той може да си направи най-добрата прическа, но няма да има това, което иска. Същото се отнася за Осман Дембеле. Ако не е щастлив и убеден в това, което прави, той ще закъснява за тренировки и футболът няма да му е страст.

"Роналдо и Меси станаха това, което са защото футболът бе основната им цел. Те вкарват по 40 гола на сезон и заради това по мое мнение са най-добрите."

  Сподели
519