Любо Пенев видимо изнервен преди мача


FUTBOL-TV

Любо Пенев видимо изнервен преди мача

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев бе доста нервен по време на днешната си официална пресконференция. Треньорът говори пред медиите преди утрешния финален мач за Купата на страната срещу Арда.

Медийните изяви на Пенев обаче започнаха с каране от негова страна. Той настояваше за по голяма дистанция между него и фоторепортерите. В продължение на няколко минути наставникът крещеше по колегите.

"Вашите фотоапарати не са по-важни от моето здраве! Спазвайте дистанция! Доскоро нямаше фенове по стадионите, а тук всеки е застанал както си иска! Много сте ми близко тука, щрак-щрак. Някакви правила има и трябва да ги спазваме. Ние не пускаме хора, а вие (журналистите) сте тука г*з до г*з. Ще бъда доста кратък днес. Трябва да има нормална атмосфера, да има дистанция.", започна той, а след това започна да отговаря на първите въпроси с по две-три думи.

На въпрос на FTV, дали Жеферсон е готов за игра, той бе лаконичен: "Почти е готов".

На въпрос на БНТ, дали ще има "подводни камъни" от страна на Арда, Пенев отговори: "Почнахме с някакви глупости! Подводни камъни... Какво значи това?". В допълнение от колегите попитаха кои са силните страни на съперника, треньорът обяви: "Няма да отговоря! Това е тактически въпрос. Днес ще съм кратък, внимавайте с въпросите".

  Сподели
216