Славиша: Утре мачът ще е специален


FUTBOL-TV

Славиша: Утре мачът ще е специален

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия в навечерието на 1/8-финалния сблъсък с "Берое“ за Купата на България. Специалистът бе категоричен, че този двубой е по-особен за тима и повече от обикновен мач, като ще настоява неговите футболисти да демонстрират самочувствие и агресия през цялата среща.

Двубоят е навръх националния празник 3 март от 18 ч. на "Герена“, а "сините“ ще излязат със специални екипи като знак на почит към българските герои, загинали за свободата на родината.

“Надявам се да сме се възстановили, защото не изглеждахме добре предния мач. Искам по-бърза реакция. Утре двубоят е специален, защото е за Купата и няма втори шанс. Ако сбъркаш, си вън", заяви специалистът.

"Очаквам труден мач. Падна ни се неудобен съперник, имахме тежък жребий. Ако искаме да достигнем до края обаче, трябва да побеждаваме всички. Искам по-добра реакция, повече агресия и желание", продължи той.

"Берое имат много индивидуална класа, бързи бекове, скорост, на статични положения са добри. В техният състав е и Камбуров, който е доказан голмайстор и добър играч. Макута също е там. Но ние играем на “Герена" и този мач е много важен за нас", допълни още треньорът на "сините".

  Сподели
102