ЦСКА елиминира Черно море и продължава напред за Купата (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА елиминира Черно море и продължава напред за Купата (видео)

ЦСКА победи Черно море с 3:1 в мач от осминафиналите за Купата на България, игран на стадион "Българска армия" пред празни трибуни и по този начин продължава напред към четвъртфиналите в надпреварата.

Първото полувреме започна отлично за армейците, които откриха резултата още в 10-ата минута на срещата, когато Бисмарк Чарлс открадна топката от вратаря на гостите и хладнокръвно откри, отбелязвайки своя първи гол с червената фланелка.

В 27-ата минута правещият добър мач днес Георги Йомов се пребори с противников играч и нахлу в наказателното поле, но стреля покрай гредата. В 34-ата минута Тибо Вион центрира от корнер и Жорди Кайседо стреля с глава, но кълбото се отби от тялото на Жером Синклер. След още три минути игра Брадли Мазику навлезе в наказателното поле след самостоятелен пробив и стреля към вратата, но Иван Дюлгеров успя да избие, а при добавката Кайседо не нацели вратата.

Така се стигна до 39-ата минута, когато Жером Синклер проби между няколко играчи на Черно море и подаде към Бисмарк Чарлс, който бе фаулриран от Даниел Димов и този път главният съдия Волен Чинков посочи бялата точка. Зад топката застана Георги Йомов, който стреля силно в долния десен ъгъл на Дюлгеров и покачи на 2:0. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

През втората част ЦСКА продължи да атакува и да бъде по-добрият отбор на терена. В 49-ата минута Брадли Мазику направи хубав пробив по лявото крило и центрира към Георги Йомов, който стреля силно от границата на наказателното поле и направи резултата класически, разписвайки се за втори път в двубоя.

В 63-ата минута Черно море върна едно попадение след като капитанът на тима Даниел Димов засече с глава центриране на Родриго от фаул и намали изоставането на своя тим на 1:3. До края на срещата нямаше повече голове.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
522