Треньорът на Левски: Не сме в позиция да подценяваме някого


FUTBOL-TV

Треньорът на Левски: Не сме в позиция да подценяваме някого

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров остана изключително доволен от представянето на своя тим при победата над ЦСКА 1948 с 3:0.

"Левски трябва да е агресивен на "Герена“. И не само тук. Радвам се, че спечелихме, това ще даде спокойствие на футболистите. Трябва да играем офанзивно и по същия начин по който днес, няма значение дали вкъщи или навън“.

"Имаха положения, ЦСКА 1948 имат опитни футболисти. Закономерно е да имат такива положения. Продължаваме напред, трябва време хората да се обиграят. Това, което видях днес съм изключително доволен“.

"Всеки се бори за мястото си, трябва да има конкуренция. Преди няколко месеца нямаше такава. Надявам се с тяхното влизане отборът да изглежда още по-добре“.

На въпрос колко близо е Валери Божинов до завръщане, Тодоров отговори така: "Зависи от него“.

"Станислав и Илия имаха нужда от почивка. Те изиграха два мача с младежкия национален отбор, имаше спад чисто психологически. Това ще им се отрази добре“.

"Не сме в позиция да подценяваме някого. Аз съм реалист. Изграждаме отбора, да няма лъкатушене, няма място за отпускане, още по-малко срещу Ботев“, заяви още Георги Тодоров в ефира на Диема.

  Сподели
154