Пробвайте знак Х за Арда - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Арда - Левски

Арда - Левски
Стадион: "Арена Арда", Кърджали
Дата: 15.08.2020 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Станислав Тодоров


Арда приема Левски на своя стадион в гр. Кърджали в среща от втория кръг на родния шампионат. Не е нещо ново, ако споменем, че "сините" имат финансови проблеми, като отборът се раздели с голяма част от чужденците си. Левски не стартира добре шампионата, като инкасира поражение при домакинството си на Берое. Арда пък стартира ударно - 3:3 като гост на новака Монтана. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Халфът Симеон Славчев няма да бъде на разположение на Левски за гостуването на Арда. Именно средата на терена е най-невралгичната зона от постройката на столичани, както и треньорът на тима Георги Тодоров отбеляза. Славчев напусна с контузия двубоя срещу Берое на "Герена". Полузащитникът е получи разтежение още в първата част на мача, но все пак остана на игрището до почивката. Преди да бъде заменен от Георги Тодоров, 26-годишният футболист си отбеляза нелеп автогол, с който гостите поведоха на "Герена".

Това принуди Тодоров да извика петима юноши, за да се включат в една от тренировките преди мача. Става дума за 15-годишният Асен Митков, Слав Петков (роден 2002 г.), Денис Динев (2004 г.), Стефан Стефанов (2002 г.) и Виктор Георгиев (2003 г.), който за пръв път имаше шанс да се докосне до първия отбор. Не е изключено някой от тях да попадне в групата за мача.

В заниманието участие взеха и каращите проби в отбора Атанас Курдов, Валери Божинов и Борислав Цонев, които се очаква скоро да подпишат договори със "сините", след като приключат взаимоотношенията с бившите си отбори. На този етап обаче те не могат да бъдат използвани.

Иначе контузен е още Илия Димитров, а Здравко Димитров, Ивайло Найденов и Илия Юруков са на лагер с националните отбори до 19 и до 21 години.

През седмицата Левски и централният защитник Йоанис Каргас постигнаха договорка за прекратяване на взаимотношенията. Така на него също вече не може да се разчита.

Николай Киров няма много проблеми преди мача. Не е изключено той да не прави много промени в тима. Белия е доволен от представянето на отбора през първата част срещу Монтана, но не скри разочарованието си от случилото се през втората част, когато се стигна до обрат от 0:2 до 3:2, като в самия край Арда все пак спасиха точката с гол от дузпа.

"Във всички положения ни трябва време, за да заздравим връзката между отделните звена. Имаше доста индивидуални грешки, които отдавам на това, че все още е стартът на сезона. Имаме доста млад отбор и трябва да продължаваме да работим, за да подобрим играта в защита", заяви Киров.

 

ПРОГНОЗА: АРДА - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
498