Баждеков: За стария бюджет можем само да си мечтаем


FUTBOL-TV

Баждеков: За стария бюджет можем само да си мечтаем

Членът на Управителния съвет Константин Баждеков пък заяви, че се надява да бъде полезен във финансовия аспект на управлението на клуба. Бившият финансов директор на “сините" изтъкна, че има дългогодишен опит в работата си в клуба и смята, че ще бъде в помощ. Разчитам, че ще бъда най-полезен с финансовата част на клуба, както и да дам и помощ във всички направления. Все пак имам 18 години в клуба и мисля, че имам достатъчно опит и практика. Сблъсквал съм се с доста проблеми и смятам, че могат да бъда полезен. Спонсори, реклама, организация на мачове и всякакви въпроси, без да се бъркам там където има други специалисти. Едва вчера започнах да се запознавам с параметрите в бюджета. В заема, които взехме са спазени всички изисквания и е санкционират от управителния и надзорния съвет. Разходната част на бюджета е много тежка. Направен е при един друг бюджет, за който сега можем само да си мечтаем. Налага се да отидем към сериозно намаление на действащите договори. Прави се всичко възможно да се редуцират. В приходната част трябва да се наблегне сега. За момента нямаме сериозни успехи освен помощта на феновете. Привличане на по-малки спонсори дори, които смятат, че ще е успешно за тях да рекламират в Левски. Усилията ни трябва да са увеличаване на приходите", коментира Баждеков.
 
Друг от членовете на УС Ивайло Цветков заяви, че се надява да бъде полезен за клуба с намирането на спонсори, а също така да помага също така в маркетинговата част и комуникацията с медиите.

“Аз се ангажирах с клуба предимно от сантиментални причини. Ще използвам своите контакти за търсене на спонсори и реклама към Левски. В дейността на комуникациите също ще помогна, в сътрудничество с Иво Йовчев и Павел Колев. Дал съм си срок - около половин година, в който да се покажат някакви резултати. Ако не съм успял, бих отстъпил мястото си на някого. Мога да давам акъл в каква тактика да играем, но в частни разговори и само на фенски принцип. Говорил съм вече с 4-5 фирми, но все още няма нищо конкретно и не мога да коментирам", сподели Цветков.
 
Председателят на сдружение "Сини сърца" и член на УС на "Левски" Илия Христов заяви, че той има най-сложната задача, а именно комуникацията между клуба и феновете на "сините".
 
"На мен ми се падна най-трудната задача - комуникацията между клуба и феновете. И намирането на по-конструктивен начин на съвместна дейност. Ще съставим консултативен съвет, в който привържениците да имат свои представители. По този начин ще се пресекат всякакви спекулации. И няма да има разделение между различните организации. Другата ми задача е работата с ДЮШ, по-скоро във възпитанието на децата в това да обичат клуба. Всеки би могъл да отдели сума и да стане член на Левски. През годините се е загубила връзката между клуб и привърженици. Няма много яснота. Поне това е моето мнение. Това трябва да бъде коригирано", заяви Илия Христов.

  Сподели
96