Левски и Локо Пловдив няма да се победят


FUTBOL-TV

Левски и Локо Пловдив няма да се победят

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Виваком арена = Георги Аспарухов", София
Дата: 12.07.2020 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Драгомир Драганов


Шампионатът у нас приклюва, но интрига все още има. Левски приема Локо Пловдив на своя стадион в последна среща за двата отбора за този сезон. "Смърфовете" вече си гарантираха участие в Лига Европа, след като спечелиха Купата на страната, но не същото може да се каже за "сините". Левски ще търси задължителна победа, ако иска да запази поне трето място и да играе бараж за евротурнирите. Освен това от "Герена" ще се поинтересуват и от двубоя на ЦСКА срещу Берое, като при загуба на "червените" (и победа за Левски) - "сините" ще си върнат 2-ро място и директно влизане в Лига Европа. Прогнозата на FTV и на Futbolbet обаче е за знак - Х.

Положението при Левски не е никак розово. С всеки изминал ден почва все повече да се говори за фалит при "сините". Феновете на тима отново са тези, които ще направят всичко по силите си, за да спасят любимия си отбор. При цялата тази ситуация - все по-малко се мисли за футбол...

Треньорът на Левски Георги Тодоров бе доста емоционален след загубата от Лудогорец с 0:3. Тодоров призова Станимир Стоилов да се завърне и да го замести. Финансовото положение на тима обаче е такова, че няма да позволи Мъри да застане отново начело на Левски. Вместо това - Тодоров вероятно ще остане в тима. Самият той обяви малко преди мача, че е поел ангажимент към мажоритарния собственик Наско Сираков.

"Поел съм ангажи­мент към Сираков и ще остана, докато съм нужен. Не съм от хората, които бягат от отговорност. Ще се постарая да помогна, доколкото мога, докато клубът си стъпи на краката и се намери нов треньор", обясни Тодоров.

Той има доста проблеми със събирането на група. Този път наказан е Деян Лозев. За първи път от доста време обаче Ники Михайлов се завръща в групата. Бившият национал е с наднормено тегло, но въпреки това ще седне на пейката и при нужда ще се появи в игра.

В лагера на Локо също има проблеми. Наставникът на отбора Бруно Акрапович е със спрени права за два мача заради натрупани жълти картони. Така той ще гледа мача от трибунуте. Интересното е, че той е единственият наказан от Локо Пловдив, тъй като в отбора няма футболисти с натрупани картони.

Пловдивчани обаче имат други проблеми. Петима футболисти на тима са заразени с коронавирус и няма да са на разположение. Това обаче не е нещо ново, тъй като те не бяха на разположение и в предишния шампионатен мач (при загубата от ЦСКА с 1:2). Не е изключено на "Герена" да се появят същите 11, които играха срещу "армейците".

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
337