Павел Колев: Дано да има още рекламодатели (видео)


FUTBOL-TV

Павел Колев: Дано да има още рекламодатели (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, член на борда на директорите на Palms Bet, на която дадоха подробности относно рекламното партньорство между двете страни. Събитието се състоя на официалния терен на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

"Нашето основно намерение е да не разочароваме Palms Bet. Клубът би трябвало да предостави достатъчно платформи на своя партньор, за да го накара да се чувства горд и значим. Надявам се да се справим с това предизвикателство въпреки трудния момент, в който се намира клубът. Искам да уверя Palms Bet, че ние ще направим всичко възможно да се превърне в дългосрочно нашето партньорство, развивайки дългосрочни отношения, които да са стойностни и за двете страни. Разбира се, големи благодарности и за търпението. Разговорите започнаха през февруари. Малко парадоксално, но финалната среща беше насрочена за 13 март, това бе денят, в който бе въведено извънредното положение, това стопира разговорите още в начална фаза“, заяви Павел Колев.

"Когато се нормализира ситуацията, продължихме оттам, откъдето бяхме спрели. Надявам се, че успеем да отговорим на очакванията на Palms Bet. Освен чисто рекламна стойност, Левски дава добавена стойност, че е най-популярният клуб в България. Договорът вече е факт. Надявам се и това да не е последният договор, това да е само началото. Не мога да ви дам конкретна сума, това не е най-важното в момента. Ще се опитаме да осигурим бюджета на "Левски" и за този месец, както сме успявали досега. УЕФА ни прави мониторинг, имаме още малко време. Както вече казах, искрено се надявам и други да спонсорират "Левски". На първо място не трябва да разочароваме Palms bet. Един договор не се изчерпва с подписване на договора и изплащане на сума. Партньорът трябва да се почувства значим. Надявам се да успеем, въпреки трудната ситуация, в която се намира клуба. Дано има още кандидат-рекламодатели в клуба“, допълни изпълнителният директор на "сините".

  Сподели
132