Съдия опорочи хубав мач между ЦСКА и Лудогорец


FUTBOL-TV

Съдия опорочи хубав мач между ЦСКА и Лудогорец

ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно при резултат 1:1 в мач от 29-ия кръг на родния шампионат. Срещата ще се запомни с многото пропуски на "червените" и слабото съдийство от страна на Никола Попов.

В 14-ата минута Каули нахлу в наказателното поле и подаде към непокрития Чибота, който реализира на празна врата, но попадението бе отменено заради несъществуваща засада. "Армейците" пък могат да имат още по-големи претенции към реферите, тъй като през първата част при две различни ситуации топката удряше ръката на играч на Лудогорец в наказателното им поле, но без да бъде отсъдена дузпа.

Малко след почивката Ахмед Ахмедов бе съборен на земята в наказателното поле, ала съдията и този път остана безмълвен, като дори показа жълт картон на нападателя, което бе грешно решение. Иначе "червените" доминираха през по-голямата част от мача, като удариха три греди.

Все пак Али Соу заслужено даде аванс на ЦСКА в 62-ата минута. Кери открадна една топка и подаде на Турицов, който намери Тиаго, а последният асистира за гола на Соу. В 71-ата Дан Битон изравни с отлично изпълнен фаул. До края "армейците" така и не успяха да стигнат до трите точки.

Иначе двубоят бе повторен дебют за Стамен Белчев, начело на ЦСКА.

  Сподели
125