Загорчич: Левски имат добри играчи, но те не показват това, което могат


FUTBOL-TV

Загорчич: Левски имат добри играчи, но те не показват това, което могат

Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира успеха на тима над Левски с 2:1 в двубой от 29-ия кръг наefbet Лига.

"Имахме желание и игра, заслужено спечелихме, раздадохме се на 100%, реализирахме гол повече от съперника. Много топло беше времето и правехме грешки в първото полувреме, разбрахме се на почивката как да играем второто полувреме и си взехме мача", коментира той.

"Има го и това нещо, всичките момчета, които бяха на пейката заслужават да са титуляри, заменям ги, справяме се с това нещо, предвид и почти никаквата подготовка преди рестарта. Левски също си имат футболисти, но те не показват това, което могат. При нас има спокойствие, играчите се раздават максимално. Всеки следващ мач е най-важен, ако се случи е страхотно и идеално за нас", каза още Загорчич.

"От много време съм в България, това ми е втората родина, много години съм тук и като играч, и като треньор, това е хубаво", коментира той по повод изравняването по мачове като треньор-чужденец в елита на българския футбол. В момента той има толкова мачове, колкото и Люпко Петрович. 

"Ще направим всичко възможно, идва мач с Берое, след това с Лудогорец, дано сме здрави и да успеем", каза още треньорът на Славия в ефира на Диема.

  Сподели
163